Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A szerelmi csalódás égető fájdalmára bizonyosan a barátok közelsége a leghatásosabb orvosság.
Jane Austen
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. július 09. 0 hozzászólás
 

Képzeljük csak el, milyen ideális lenne, ha kiválaszthatnánk a legoptimálisabb napot arra, hogy mikor menjünk állásinterjúra, mikor tartsuk az esküvőnket vagy mikorra szervezzünk valamilyen szórakoztató elfoglaltságot, illetve lehetőleg mikor ne tegyük ki még a lábunkat se otthonról!

De nem kell tovább ábrándoznunk ezen, mert a numerológiára és az asztrológiára épülő egyik ősi jövendölési mód a kezünkbe adja a lehetőséget ennek megvalósítására.

Mi a napválasztó jövendölés?

A napválasztó jövendölés egy egyszerű, de ősi asztro-numerikus módszer, amelynek segítségével az életünket megváltoztató döntéseket hozhatunk. A születési dátumunkon alapszik, de – az asztrológiával ellentétben – nincs szükség sem az órára és a percre, sem a születési helyre ahhoz, hogy működjön. Megtudhatjuk általa, hogy egy adott nap mit tartogat számunkra, vagy akár azt is, hogy miként alakul az életünk. A jövendölést kétféle módon alkalmazhatjuk: vagy megnézzük, hogy mire számíthatunk azon a napon, amikor egy fontos eseményre, döntésre, találkozóra készülünk, vagy kiválaszthatjuk, hogy melyik nap lenne erre a legalkalmasabb.

De akár a múlt történéseire is visszatekinthetünk, és kideríthetjük, hogy miért jártunk sikerrel vagy éppen vallottunk kudarcot.

Hogyan használjuk?

Ahhoz, hogy meghatározzuk a jósszámunkat, először ki kell számolnunk a sorsszámunkat. Ehhez a születésünk időpontjában szereplő összes számjegyet össze kell adni mindaddig, amíg egyjegyű számot kapunk. Például, ha valaki 1979. szeptember 29-én született: 1+9+7+9+9+2+9 = 46, majd 4+6 = 10, végül 1+0 = 1. Tehát az ő sorsszáma az 1-es.

A jósszám megtalálásához válasszunk ki bármilyen dátumot, lehet a múltban, a jelenben vagy a jövőben. Például, ha vár ránk egy jelentős esemény, az időpontjának a számjegyeit adjuk össze az előbbi módon, hogy egyjegyű szám legyen a végeredmény. Végezetül ezt a számot adjuk hozzá a sorsszámunkhoz a már ismert módon, s a kapott egyjegyű szám lesz a jósszámunk.

Ennek a birtokában pedig már kideríthetjük, hogy miként is állunk majd a szerencsével az adott napon. Például, ha az előbb említett illető arra kíváncsi, hogy mit tartogat számára 2010. augusztus 19., adja össze az időpont számjegyeit: 2+0+1+0+8+1+9=21, majd 2+1=3, végül ezt adja hozzá a sorsszámához 3+1=4, vagyis a jósszáma a 4. (Ha az összeg kilencnél nagyobb, akkor folytassa a számjegyek összeadását!)

A jósszám birtokában először nézzük meg a következő oldalakon, hogy magának a számnak milyen az energiája, majd pedig azt, hogy a hétnek az a napja, amelyikre a keresett dátum esik, mit tartogat számunkra.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 59
 
2963
 
 
 
kép 152
 
3681
 
 
kép 68
 
2998
 
 
 
kép 339
 
2709
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei