Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Az őszinte szeretet olyan – sokszor ki sem mondott – kívánság teljesítésére is képes rábírni az embert, ami kimondottan nehezére esik. Kaposi Kis István
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Párkapcsolat 2012. május 14. 0 hozzászólás
 

Minden ember horoszkópjában fontos tudnivalók forrásául szolgál, hogy milyen volt gyermekként a kapcsolatuk a szüleikkel. A Nap és a Hold mindenekelőtt az egyén saját lényéről ad információkat, azon túl, hogy mutatja az apát és anyát is.

A minta, mint modell az alapokat adja, mely a személyiség fejlődése által a saját párkapcsolatban valamilyen szinten megmutatkozik majd. Későbbi, felnőtt korban, a Vénusz, mint nőiesség, a Mars, mint férfiasság szimbóluma jelentkezik. A férfit, a Mars készteti arra, hogy meghódítson egy nőt, ezért nagyon fontos tényező az, hogy képletében születésekor hol állt ez a bolygó. A különböző Napjegyek különbözőképpen szeretnek, ehhez egy kis ízelítő:

Kos: Dinamikus, sportos, akinek olyan társra van szüksége, aki lépést tud vele tartani. A lelke mélyén egy igazi magányos cowboy, aki menekül, ha azt érzi, meg akarják fogni. Aki hosszú távon vele szeretne élni, mondjon le az unalomról. Tüzes és türelmetlen, élvezi a hódítást, - ezt nem szabad tőle elvenni.

Bika: Fő erőssége a nyugalma. Nehezen viseli a változást, ezért nehezen kezdeményez, kivárja a dolgokat. Lassan, de biztosan halad előre, - merevnek tűnhet. Az apaszerep jól illik hozzá és szeretőnek sem utolsó. Makacs, nem jó vele összeveszni, mert nehezen békül. Gyengéd, türelmes társra van szüksége, olyanra, aki nem kapkod. Vigyázat csak terelhető, de nem irányítható!

Ikrek: Mindig nyüzsög, minden érdekli, könnyű beszédpartner. A szóbeli erotikát részesíti előnyben, no és a humort. Rugalmas és olyan, mint egy forgószél. Berobban az ember életébe, de gyorsan el is tűnhet. A kapcsolatban a szüntelen újdonságot keresi, ezért nehéz őt megfogni. Ha valaki megkísérli megnyirbálni a szabadságát, akkor menekül. Az újdonság varázsa fűti, - nehéz ennek eleget tenni.

Rák: Visszafogott és tétova. Romantikus, érző lény, akitől nem szabad elvárni következetességet. Lassan melegszik be, de akkor nagyon forró szeretővé válik. Mélyen átél mindent, aki lesi partnere vágyait. Sok időre van szükség, mire a kapcsolat kialakul, mert visszafogottság jellemzi, ami nem kis érzelmi hullámzással párosul. Sok türelemre van szükség, mert könnyű összeveszni vele.

Oroszlán: Szereti magához ragadnia a kezdeményezést, jóindulattal tekint másokra. Gyerekes viselkedése, játékossága időnként felelőtlennek tűnhet. Jön, lát és győz, mindenkit le akar venni a lábáról. Nagyvonalú partner, ha valakit megszeret, annak mindent megtesz. Szereti magát kiszolgáltatni, ezért a házias családanya típust keresi. Ugyanakkor fontos neki a külsőség, így elvárja, hogy párja mindig csinos legyen. Vele élni nagyszabású dolog, de elég nehéz.

Szűz: Realista és gyakorlatias, aki lépésről lépésre tervszerűen halad előre. Minden újdonságtól, kísérletezéstől elzárkózik, az érzelmektől idegenkedik. Megbízható és minden körülmények között állja a szavát. Az ilyen férfiből megbízható partner lesz, aki lelkiismeretes gyakorlatiassággal neveli a gyerekit. Aki állandó izgalomra vágyik, nem jár jól a Szűzzel.

Mérleg: Ő az előzékeny, kellemes férfi, akinek jó diplomáciai érzéke és jó stratégiai húzásai vannak. Önmegvalósításának színtere a csapatmunka. Fontosak számára az emberi kapcsolatokat, de nehezen adja oda magát teljesen. Úgy tűnhet, hogy képtelen kötődni egy személyhez, de egyáltalán nem hűtlen típus. Az egyhangúságot nehezen viseli.

Skorpió: Ésszel és erővel harcol, ha valamit, vagy valakit el akar érni. Jó stratéga, nem hagyja, hogy belelássanak a lapjaiba. Számára a hűség kényes téma. Partnerétől és magától is feltétlen hűséget követel. Vele az együttélés intenzív és izgalmas, de nem zökkenőmentes, ezért ezernyi veszélyt rajt. Társának nem tanácsos túlzottan érzékenynek lenni.

Nyilas: Szabadságszerető, hajlamos mások igényét háttérbe szorítani. Széles látókörű, optimista és nyitott. Ha családot alapít, apaként pozitív életszemléletet nevel gyermekeibe. Ez a típus nem gyakorlatias és nem hétköznapi. Ha valaki meg szeretné tartani, akkor kellőképpen nyitottnak kell lennie a világra. A kapcsolatot a bizalomra alapozza, nem tűri, ha keretek közé szorítják.

Bak: Sok esetben azzal vádolják, hogy nem fogékony az érzelmekre,- ez nem teljesen igaz. Fegyelmezett és megbízható partner, aki, ha dönt, egy életre teszi. Olyan, mint a maratoni futók, minden esetben hosszú távra tervez. Nem romantikus regényhős, aki könnyed csábító, tőle nem lehet elvárni. Aki tisztességes partnerre vágyik, - benne megtalálja.

Vízöntő: A szellemi élvezeteket részesíti előnyben. Imádja a meglepetéseket, de az egyhangúságot, a megszokott sablont megveti. Kerüli a felelősségvállalást. Ezért mindig nyitva hagy maga után egy kiskaput. Túlzott szenvedélyesség nem várható tőle, de jól ki lehet vele jönni. A házasság tradicionális formája nála szóba sem jöhet.

Halak: Ösztönei vezetik, ő az a férfi, aki érzelmileg a legnyitottabb. Önzetlen szeretetre képes, ügyes csábító, nagyon odaadó, a szerelmet mámorként éli meg. Nem taktikázik, együttérző, de megfoghatatlan, mert sokszor érthetetlen a viselkedése, - úgy tűnhet, hogy érzelmileg megközelíthetetlen. Vele meseszép pillanatokat lehet átélni, ha valaki képes őt megérteni és elfogadni.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
Skorpió
 
4525
 
 
 
kép 116
 
6693
 
 
kép 165
 
6377
 
 
 
kép 147
 
3296
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei