Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Az a szeretet, amely csak megbocsátani tud, de felejteni nem – nem tökéletes szerelem. Shakti Gawain
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Párkapcsolat 2012. május 27. 0 hozzászólás
 

Amikor az egyedülálló nő március elején meghallja az első madártrillát, akkor tudja, hogy ismét eljött a vadászidény. A vastag kabátok lekerülnek, a tavaszi, libbenős szoknyák előkerülnek, a hormonok ébredeznek. Vegyük észre a mámorító tavaszt, induljunk pasivadászatra!

Habár az ember - szerencsére - olyan teremtmény, hogy 365 napos tüzelési időszakban él, azért tavasszal mindenki érzi, hogy van valami plusz a levegőben, valami édes, őrület, ami hív, csábít a szerelemre... Persze januárban is be tudjuk vetni magunkat a nagyváros dzsungelébe pasizási céllal, de áprilisban könnyebb, ezt minden harminc körüli/túli nő tudja. Na jó, de ha még nem akarunk regisztrálni egy társkereső oldalon mit tudunk tenni a sikeres vadászatért? (Azon kívül, hogy veszünk végre egy fitneszbérletet és néhány élénk színű ruhát, sőt még a fodrászunkat is felkeressük, egyszóval ápoltak vagyunk.)

Először is elmegyünk otthonról. Rendszeresen. Igen, túl egyszerű ötletnek tűnik, de sokan otthon tréningruhában ábrándoznak a mámoros tavaszi estében a szerelemről, nem bírják rászánni magukat a kimozdulásra. Ha azt vesszük észre, hogy időtlen idők óta csak a munkahelyünkre buszozunk be, majd kis bevásárlás után hazamegyünk, és az este hét óra megint a kedvenc sorozatunk előtt talál, akkor ne csodálkozzunk azon peteérés idején, mikor megőrülünk egy csókért, hogy nincs egyetlen királyfi sem a közelünkben.

Elmegyünk otthonról, de hova? Adódik a válasz, hogy szórakozni, ami az emberek nagy részének zenés - táncos éjszakát jelent a baráti társaságával valamilyen nyilvános helyen. Fontos tudni azonban, hogy a párkapcsolatok elhanyagolhatóan kis százaléka kezdődik bulizós helyen: annyira más arcunkat mutatjuk az éjszakában, annyira másképp viselkedünk amikor esti sminkben szexi ruhában táncolunk, hogy ez riasztóan hathat a valódi érdeklődőkre. Riasztó, mert világosan látszik, hogy az egész estének a bepasizás a célja. A férfiak ezt persze nem mindig tudják tudatosan. Van - szinte mindegyikben - egy hatodik érzék, ami pirosan villogó lámpával jelzi nekik, hogy ez a nő szerelmet, komoly párkapcsolatot, gyereket akar. És amikor ez a piros fény felvillan, hanyatt homlok menekülni kezdenek, visszabújnak a rejtekhelyükre.Mi legyünk rafináltabbak! Először is ne görcsöljünk rá a dologra. Ez az egyes számú, legfontosabb szabály, ezen áll vagy bukik minden. Laza, derűs állapotba találjon minket a tavasz, élvezzük az életünket úgy, ahogy éppen van. Ez a laza állapot nemcsak jókedvet, hanem nyitottságot is eredményez majd, amit mások észre fognak venni. Ehhez persze megint csak azt kell javasolnunk, hogy menjünk el otthonról, de ne csak szórakozni! Menjünk múzeumba, jóga vagy tánctanfolyamra, moziba, koncertre, kávézni, vagy egyszerűen csak sétálni. Üljünk le egy kávéház teraszára és figyeljük az embereket. Vállaljuk fel, hogy "igen, egyedül vagyok". Keressünk olyan dolgot, amelyek valóban érdekel minket. És ha úgy adódik, bátran csináljuk ezt egyedül. A barátnős programoknak az a hátulütője, hogy egyrészt mi is főleg a barátnőre figyelünk, másrészt senki nem mer megszólítani minket, hiszen azt sugározzuk, hogy "kösz, már van társaságom"...

Amikor kimozdulunk ne azzal induljunk el otthonról, hogy hátha ma találkozom valakivel, aki... és itt megszólal a nagyzenekar, tarrarara. A dolgokat a saját értékük, élvezetük miatt csináljuk, így a jelenben leszünk és nem mindig egy kimondatlan, de jól érzékelhető vágy aurájában várunk a megmentőnkre. Higgyük el, hogy értékesek és érdekesek vagyunk. Akkor más is el fogja hinni rólunk. Teremtsük meg, vagy ha megvan már ápoljuk azt a jellemzőnket, ami a legnőiesebb tulajdonság: a külső és belső mosolyt. Ez a titok. Ebben van a legnagyobb hiány most, s ez az ami leveszi a lábáról az ellenkező nemet. Persze igazán, szívből mosolyogni csak az tud, aki hisz magában, aki valóban örül az életnek. Arra a kérdésre, hogy "és hogy jöttetek össze?" sokszor kapjuk a "nem is számítottam rá, a régi kordnadrágomban sétáltattam épp a kutyámat reggel smink nélkül, és csak úgy szembejött, és elkezdtünk beszélgetni..." típusú választ. Úgy lesz sikeres a vadászat hölgyeim, ha nem mi vadászunk. Az ugyanis a férfiak dolga.

Kökényszemű Katica

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 201
 
3373
 
 
 
kép 166
 
3163
 
 
Rák háttér
 
4417
 
 
 
kép 532
 
2581
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei