Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Minden emberre jellemző, melyik hibájára büszke. Lukács György
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 

Péntek 13. - egy babonás nap eredete

 
 
Jóslás · júl. 13.
 
Az egyik legközismertebb babona a 13-as számhoz és a hozzá párosuló pénteki naphoz köthető. De vajon honnét erednek ezek és az ehhez hasonló babonák és mi is állhat a 13-as szám népszerűtlensége mögött? Most megtudhatod!

Angyalok, tündérek, szex, szerelem

 
 
Párkapcsolat · júl. 11.
 
Angyalok és tündérek – egyesek szerint körülvesznek, védenek minket, alakítják életünk minden területét. De vajon ők maguk milyen életet élnek? Hisznek-e a szerelemben és a jóslatokban? Lehet egy angyal vagy egy tündér szerelmes?

Illik hozzád a párod?

 
 
Ezoterikus játékok · júl. 10.
 
Habár sok mindennel tisztában vagyunk a számmisztikával kapcsolatban, nagyon sok olyan dolog is van, amit nem tudunk biztosan, például azt, hogy honnan ered a számmisztika, és pontosan hogyan működik. Azt azonban biztosan tudjuk, hogy működik és ezt most játékunkkal is leellenőrizheted!

Válasszuk ki életünk legjobb napjait!

 
 
Jóslás · júl. 09.
 
Képzeljük csak el, milyen ideális lenne, ha kiválaszthatnánk a legoptimálisabb napot arra, hogy mikor menjünk állásinterjúra, mikor tartsuk az esküvőnket vagy mikorra szervezzünk valamilyen szórakoztató elfoglaltságot, illetve lehetőleg mikor ne tegyük ki még a lábunkat se otthonról!

Az elsüllyedt birodalom - Atlantisz

 
 
Jóslás · júl. 08.
 
Atlantisz évezredek óta foglalkoztatja az emberiséget, eltűnése, pusztulása számtalan legenda és találgatás forrása lett. A civilizációjáról festett képet a mindenkori korszellem alakította, pusztulását pedig isteni büntetésnek tartották, még akkor is, ha természeti erők hatására következett be.

Otthonteremtés spirituálisan

 
 
 
Mára mindannyian hallottunk a feng shuiról, akár hiszünk benne, akár kinevetjük. De bármelyik oldalon állunk is, tudnunk kell, hogy csak akkor működik, ha tudjuk, mi a célunk vele, illetve megteremtjük a megfelelő időt és teret, hogy átadjuk magunkat a hatásának. Ahhoz azonban, hogy otthonunk egyszer alkalmas legyen a spirituális elmélyülésre, kicsit igazítanunk kell rajta.

A leghíresebb jósdák

 
 
Jóslás · júl. 06.
 
Amióta világ a világ, az emberek mindig is megpróbálták megtudni, mit hoz számukra a jövő. Szerencsére olyanok is mindig akadtak, akik segítettek ebben: ők voltak az ókori jósdák szertartásainak főszereplői.

Számmisztika. Neked mi a sorszámod?

 
 
Ezoterikus játékok · júl. 05.
 
Habár sok mindennel tisztában vagyunk a számmisztikával kapcsolatban, nagyon sok olyan dolog is van, amit nem tudunk biztosan, például azt, hogy honnan ered a számmisztika, és pontosan hogyan működik. Azt azonban biztosan tudjuk, hogy működik!

Az inkák öröksége, Peru

 
 
Jóslás · júl. 04.
 
Amazonas-vidéki majom, óriás kolibri, űrhajósra emlékeztető emberforma. A Föld legszárazabb vidékeinek egyikén gigantikus rajzok sorakoznak. Máig kérdés: vajon hogyan készülhettek a Nasca-vonalak? Arra sincs pontos válasz, hogy erőd, vagy szent imádságok helye volt anno az inkák mestermunkája a Macchu Picchu? Megannyi rejtély övezi Perut, köztük a legutóbbi ásatások, melyek 9000 éves kultúra nyomaira bukkantak.

A varázsgömb válaszol

 
 
Ezoterikus játékok · júl. 01.
 
A kristálygömb már-már szimbólumnak tekinthető a jóslás világában. Megannyi formában ábrázolták már azonban jól csak kevesen tudnak belőle olvasni. Ismerd meg jobban a varázsgömböt, amely ezúttal neked hoz jóslatot.
1

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
8 különleges állat jelentése az álmainkban
Amennyiben álmunkban állatot látunk az szinte biztosan jelent valamit, ezért érdemes reggelente gyorsan feljegyezni valahová, hogy mivel is álmodtunk, majd később megkeresni jelentését....
131049 megtekintés
Francia kártyajóslás kezdőknek - a lapok jelentése
Legyél saját magad jósa! Bevezetünk abba minként is jósolhatsz magadnak egy pakli francia kártyával, akár otthon a nappalidban. A gyakorlás persze elengedhetetlen, de a kártyák...
112990 megtekintés
A névszám és a születési szám kiszámítása és jelentése
A világon számos vallás hatalmas jelentőséget tulajdonít a neveknek. Vannak például olyan afrikai törzsek ahol úgy tartják, ha megismerik a nevet máris halott ember leszel. A zsidó...
47498 megtekintés
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
 
kép 64
 
3479
 
 
kép 160
 
4085
 
 
 
Halak
 
3246
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei