Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Előítéleteink korlátok közé szorítanak, a korlátolt ember gyakran boldogtalan, mert képtelen elfogadni önmagát.
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezoterikus játékok 2012. július 10. 1 hozzászólás
 

Habár sok mindennel tisztában vagyunk a számmisztikával kapcsolatban, nagyon sok olyan dolog is van, amit nem tudunk biztosan, például azt, hogy honnan ered a számmisztika, és pontosan hogyan működik. Azt azonban biztosan tudjuk, hogy működik és ezt most játékunkkal is leellenőrizheted!

A számmisztika részben a születés adatainak számaival dolgozik, másrészt viszont a név betűit váltja számokra. A születési számok az ember küldetését, jellemét mutatják. A párkapcsolati elemzésnél inkább a névszámokat kell alapul venni.

Akinek a születési száma és a teljes nevének száma megegyezik, az a szerencse fia. Általában minden könnyen sikerül. Tehát ha valaki nevet változtat (mondjuk házasságkötés miatt), figyeljen arra, hogy a számmisztika szerint miként változik a sorsa, szerencséje, és úgy válasszon új nevet, hogy ha lehet, annak száma azonos legyen a születésnapjának számával. 

A számmisztika különféle iskolákra épül, a legősibb csupán nyolc számot vesz alapul, a modernebb rendszer már kilenc számmal helyettesíti a betűket. (Napjainkban már inkább ez a használatos.)

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J  K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z 
Ü Ö   É 
Á


A név betűihez tartozó számokat össze kell adni, külön a vezetéknevet és külön a keresztnevet. A kapott számokat is össze kell adni, így kijön egy kétjegyű szám, majd ennek a számjegyeit összeadva a végén meglesz az egyjegyű névszám. 

Lynn Buess - a közelmúltban magyarul is megjelent Párkapcsolati számmisztika című könyv szerzője - szerint a párkapcsolat vizsgálatakor érdemes összevetni a teljes név számait, azaz ha valakinek két keresztneve van az igazolványában, akkor a vezetéknév mellett mindkét keresztnév száma fontossá válik (ez az úgynevezett névszám), a névben szereplő mássalhangzók értékét is figyelni kell (ez a személyiségszám), és a magánhangzók számértékének összegét (ez a szívszám). 

A párkapcsolati numerológia három típusba sorolja az embereket. Megkülönböztet cselekvőket, érzőket és gondolkodókat.

A cselekvők a tettek emberei (1-esek, 4-esek, 8-asok).
Az 1-es saját maga végzi el a tennivalókat, 
a 4-es arra összpontosít, hogy a meglévő munkát elvégeztesse, 
a 8-as szereti megszervezni és irányítani a kiadott feladatot. 

A gondolkodók vizsgálnak és elemeznek (a 2-esek, 5-ösök, 7-esek).
A 2-es inkább közösségi ember, figyelembe veszi mások véleményét, mérlegelve az adott helyzet minden szempontját, 
az 5-ös mindig kíváncsi, és sosem időzik sokáig egy problémánál,
a 7-es hosszan és állhatatosan kutat, a dolgok mélyére néz. 

Az érzőkre erősen hatnak az érzések (3-asok, 6-osok, 9-esek).
A 3-as önálló és önkifejező, a saját megérzéseire hallgat,
a 6-os inkább a családra és másokra figyel, mint önmagára,
a 9-es inkább a kollektív tudattalan befolyása alatt cselekszik, és kevésbé hat rá a családja vagy saját személyisége. 

A cselekvők jól kijönnek a cselekvőkkel, amikor arról van szó, hogy közösen tehetnek valamit, ellenállás és versengés nélkül szabadságot adnak másoknak, hogy valamit elvégezzenek, alkossanak. 

Az érzők boldogulnak más érzőkkel, főleg, ha olyasmit tehetnek együtt, ami mindkettőjüket jó érzéssel tölti el, és az egyik partner sem sérti a másik érzelmeit. 

A gondolkodók mindaddig megvannak a gondolkodókkal, amíg a szemléletük hasonló, illetve amíg egymás eltérő nézeteit tiszteletben tartják. 

Az érzők megértik egymást a cselekvőkkel - föltéve, hogy az érzőnek nem kellemetlen az, amit a cselekvő tesz. A cselekvők pedig addig férnek meg az érzőkkel, amíg azok támogatják őket. 

A gondolkodók elfogadják a cselekvőket amíg a gondolkodó úgy látja, hogy a cselekvő tevékenysége logikus és értelmes. A cselekvők is jól kijönnek a gondolkodókkal, ha segítik a tevékenység hatékony elvégzését. 

A gondolkodók akkor tudnak együttműködni az érzőkkel, ha a belőlük áradó érzelmeket logikusnak és ésszerűnek tartják. Fordítva pedig: az érzők akkor fogadják el a gondolkodókat, ha jó érzéssel tölti el őket a gondolkodók látásmódja. Egyező számok esetén a kapcsolat nagyon jól működhet: mindkét fél öntudatosabbá, egészségesebbé és érettebbé válhat. A stresszhelyzet hajlamosít arra, hogy a megoldatlan problémát a partnerek egymásra vetítik, illetve kölcsönösen kerülik egymás hasonló problémáit. 

A "követő számok" viszont nem könnyen boldogulnak egymással. Például az 1 a 2-vel nem igazán tud kijönni, ahogy a 2 sem igazán jön ki a 3-mal, és így tovább. 

Minden kapcsolat egyszeri és megismételhetetlen kölcsönhatás, legyen az házasság, barátság, szülő-gyermek vagy főnök-beosztott együttműködés. 
A kapcsolat végső célja saját tükörképünk megpillantása, így tudatosul bennünk, ami eddig csak a tudatalattiban létezett.

Kalkulátorunk segítségével ellenőrizheted, hogy a számmisztika alapján mennyire illesz össze társaddal. Írd be a neved és partnered nevét az alábbi mezőkbe, majd nyomdd meg a lássuk gombot! A kapott százalékos érték megmutatja, mennyire vagy egy hullámhosszon társaddal!

 

 
Gyuri
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Flowers

jan. 22., 18:25
Nekem már évek , sőt évtized óta segít sok mindenben egy tisztánlátó , jós aranyasszony.( tel:06306860420)  Amit eddig mondott még mindig úgy lett. Mindenféle lelki - testi es szellemi és egyéb problémámat megoldotta. A párkapcsolatit is .   Egy csoda!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 515
 
2656
 
 
 
kép 194
 
6954
 
 
kép 531
 
2785
 
 
 
kép 184
 
3099
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei