Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Minden emberre jellemző, melyik hibájára büszke. Lukács György
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 

Mi a hozzád illő munka? A csillagok válaszolnak!

 
 
Horoszkópok · okt. 30.
 
Dolgozni senki nem sem szeret, de mindenkinek kell. De vajon milyen munka is illik igazán hozzánk? Kevesen tudják, hogy csillagképünk sok minden máson túl azt is elárulja, hogy személyiségünkhöz melyik munka is illik a legjobban.

Sztárhoroszkóp - Malek Andrea és Mező Misi a Voice mesterei

 
 
Celeb ezotéria · okt. 29.
 
Útjára indult a TV2 legújabb tehetségkutató műsora, a világszerte elsöprő sikert aratott The Voice – magyar változata. A zsűriben Caramel, Somló Tamás, Malek Andi és Mező Misi foglal helyet. Ismerkedjünk meg most velük asztrológiai nézőpontból is!

Győzike megy a börtönbe?

 
 
Celeb ezotéria · okt. 28.
 
Elkezdődött Salgótarjánban Gáspár Győzőék pere, amiben 22,5 millió forintos adócsalás vádjával állnak a vádlottak padjára. A showman és neje, Bea – ha a vád beigazolódik – akár 12 éves börtönbüntetést is kaphat. Lássuk, mit jósolnak Győzikének a csillagok!

Amit az auráról tudni illik

 
 
Ezotéria · okt. 22.
 
Az embert, mint tojást a héja körbeveszi egy emberi szem számára csak hosszú gyakorlással meglátható energia burok, amely tükrözi testünkben lévő finom energiákat. Ez az energiamező az Aura, amit némi gyakorlással Te magad is láthatsz, de vajon, mint jelentenek a színei?

Kefir csalfa skorpió vagy hűséges kecske?

 
 
Celeb ezotéria · okt. 21.
 
A V-Tech egykori frontembere a pletykák szerint párját, Erikát újabban itthon hagyja külföldi távollétei idejére, és egy szexi thaiföldi lány társaságát keresi mostanság. De vajon igaz-e a pletyka, hogy Kefir nemcsak új házat, de új barátnőt is szerzett magának az egzotikus országban? A csillagok biztosan tudják a választ!

Mit jelentenek szexuális álmaink?

 
 
Ezotéria · okt. 20.
 
Nincs olyan ember, legyen szó férfiről vagy nőről, akinek nincsenek szexuális töltetű álmai. A legtöbben persze szégyellik ezeket az álmokat ezért nem is beszélnek róla, pedig ahogyan a legtöbb álmunk ezek is üzeneteket hordoznak, amikből tanulhatunk is akár.

Komár Laci emléke örökké bennünk él

 
 
Celeb ezotéria · okt. 19.
 
67 éves korában elhunyt a magyar Elvis. Komár Laci titokban tartotta a nagy nyilvánosság előtt, hogy évek óta halálos betegségben szenved. Az énekest családja, barátai, kollégái, valamint több ezer rajongója gyászolja.

Sztárhoroszkóp - Caramel és Somló Tamás a Voice mesterei

 
 
Celeb ezotéria · okt. 19.
 
Útjára indult a TV2 legújabb tehetségkutató műsora, a világszerte elsöprő sikert aratott The Voice magyar változata. A zsűriben Caramel, Somló Tamás, Malek Andi és Mező Misi foglal helyet. Ismerkedjünk meg most velük asztrológiai nézőpontból is!

Tedd próbára a hatodik érzéked!

 
 
 
Az ember öt organikus érzékszervével (látás, hallás, ízlelés, tapintás, szaglás) tájékozódik a világban, azonban van egy hatodik „érzékszervünk” is, amely nem más, mint a tudatunk. Ezt nevezik hatodik érzéknek, amelyet most ezoterikus játékunk sorozatban saját magad is letesztelhetsz.

Ízek, imák, szerelmek

 
 
Film ajánló · okt. 15.
 
Ezúttal egy filmet hoztunk el nektek, amiben a főszereplőnek szinte mindene megvolt, amire egy modern nőnek szüksége lehet. Férj, otthon, karrier, biztos jövő, de Liz Gilbert (Julia Roberts) egyik nap rájön, hogy neki ezekre igazából nincs is semmi szüksége.

Norbi szívműtéte csillagjós szemmel

 
 
Celeb ezotéria · okt. 13.
 
Szívműtéten esett át a népszerű fittneszedző, Schobert Norbi A hírt a napokban Norbi felesége, Réka tudatta a rajongókkal a Facebookon. De vajon mit jósolnak a celebnek a csillagok?

Francia kártyajóslás kezdőknek - jóslás módok

 
 
Jóslás · okt. 13.
 
Mostanra mindenki nagyjából tisztában van azzal, hogy honnét is ered a francia kártya és a jóslásokkor az adott lapok mit is jelentenek. Cikksorozatunk utolsó részében bemutatunk pár jövendölési módot a francia kártyákkal.

Francia kártyajóslás kezdőknek - a lapok jelentése

 
 
Jóslás · okt. 12.
 
Legyél saját magad jósa! Bevezetünk abba minként is jósolhatsz magadnak egy pakli francia kártyával, akár otthon a nappalidban. A gyakorlás persze elengedhetetlen, de a kártyák megmutatják neked a jövőt, ha képes vagy rájuk hangolódni és olvasni belőlük! Jöjjön ingyenes jóstanfolyamunkban a francia kártyajóslás, és a lapok általános jelentése.

Francia kártyajóslás kezdőknek

 
 
Jóslás · okt. 11.
 
Egy három részes cikkel szeretnénk mindenkit bevezetni a francia kártyajóslásba, beleértve a francia kártya történetét, a kártyalapok jelentését illetve pár jóslási módot, amivel akár magunk is kiolvashatjuk a jövőt a lapok közül. Jöjjön tehát a francia kártyajóslás kezdőknek!

Jóslatok macskáktól, Egyiptom kedvenceitől

 
 
Jóslás · okt. 08.
 
A macska nem véletlenül az egyik legkedveltebb házi állat már az ókortól kezdve. Rengetegen szeretik őket, mert szépek, ügyesek, puhák és bájos magatartásukhoz néha figyelemreméltó öntörvényűség párosul. Egyiptomban szent állatoknak tartották őket, és az idők alatt számos érdekes dolog kapcsolódott hozzájuk, amelyek egy része babona, másik részét viszont tényekkel is alátámaszthatjuk.

Milyen az ideális nő férfiszemmel nézve?

 
 
Párkapcsolat · okt. 06.
 
Egy nagyon nehéz kérdésre próbáljuk meg megkeresni a választ, hiszen minden férfi számára más és más fontos egy nőben. Van azonban hét olyan általános dolog, amiben az erősebb nem képviselői gyakorlatilag mind egyet értenek, de hogy valójában mik is ezek az egyszerű és néha teljesen egyértelmű dolgok?

Képes lesz VV Gigi visszavonulni? Csillagjegye elmondja!

 
 
Celeb ezotéria · okt. 05.
 
A ValóVilág 4 egykori lakója meglepő bejelentést tett a napokban a Facebookon. Itt tudatta rajongóival, hogy nem akar többé a médiában szerepelni, úgy érzi „civilként” ismét teljesebb életet élhet majd. Nézzük, mit mondanak a változásról Giginek a csillagok!

8 különleges állat jelentése az álmainkban

 
 
Jóslás · okt. 04.
 
Amennyiben álmunkban állatot látunk az szinte biztosan jelent valamit, ezért érdemes reggelente gyorsan feljegyezni valahová, hogy mivel is álmodtunk, majd később megkeresni jelentését. Ismerkedj meg kilenc különleges állattal, aminek jelentése lehet. Megtudhatod, hogy megjelenésük az álmodban mire is utalhat, és mit kívánnak üzenni számodra.

Szecsődi Karcsi, a transzszexuális Halak-Majom

 
 
Celeb ezotéria · okt. 03.
 
A Megasztáros celeb a napokban nagy lépést tett afelé, hogy valódi nőként élhesse tovább életét. Szecsődi Karcsi testébe 500 köbcentis szilikon melleket ültettek be, és hamarosan személyi irataiban is női (Karina Erika) néven szerepel majd.

Gondolatolvasás

 
 
 
Gondoljon egy 2 számjegyű számra és fogadjunk, hogy kitaláljuk, melyik volt az!
1 »

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
8 különleges állat jelentése az álmainkban
Amennyiben álmunkban állatot látunk az szinte biztosan jelent valamit, ezért érdemes reggelente gyorsan feljegyezni valahová, hogy mivel is álmodtunk, majd később megkeresni jelentését....
131047 megtekintés
Francia kártyajóslás kezdőknek - a lapok jelentése
Legyél saját magad jósa! Bevezetünk abba minként is jósolhatsz magadnak egy pakli francia kártyával, akár otthon a nappalidban. A gyakorlás persze elengedhetetlen, de a kártyák...
112988 megtekintés
A névszám és a születési szám kiszámítása és jelentése
A világon számos vallás hatalmas jelentőséget tulajdonít a neveknek. Vannak például olyan afrikai törzsek ahol úgy tartják, ha megismerik a nevet máris halott ember leszel. A zsidó...
47496 megtekintés
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 149
 
2935
 
 
 
kép 338
 
2709
 
 
kép 186
 
4046
 
 
 
kép 209
 
2446
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei