Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Egészség és életmód 2013. március 14. 0 hozzászólás
 

A tavaly elindított cikksorozatunk következő részében bemutatjuk nektek, hogy milyen is egy tűz jegyben született ember otthona. Ismerd meg tehát, hogy milyen környezetben szeretnek élni a kos az oroszlán illetve a nyilas jegy szülöttei, illetve ha ezen jegyek szülöttje vagy most megtudhatod miként is érdemes berendezni lakásod.

A tűz jegyűeknek már a nevükben is benne van a legfőbb természetes tulajdonságuk a lobbanékonyság. Életük minden területére kihat ez a fajtaviselkedés így nem szeretik az állandósult és unalmas dolgokat. Folyamatosan csinálnak valamit azért, hogy érezzék, az elemükben vannak. Pontosan ezen tulajdonságuk miatt azonban gyakran kerülnek konfliktus helyzetekbe, aminek titkon kicsit örülnek is. A vezető szerepre törekszenek és ezért minden követ képesek is megmozgatni. Szorgalmasak, éles eszűek és folyamatos cselekvési vággyal rendelkeznek, amely az otthonaikra is rányomja a pecsétjét.

A Kos csillagjegyűek otthona

Céltudatos, bátor és vakmerő csillagjegy a Kos. Teljesen egészséges önértékeléssel van megáldva így az összes jegy közül ő a legerősebb egyéniség. Nagyon karizmatikus és elegáns személy, aki a felszínen keménynek tűnik, de akik közelebbről ismerik, tudhatják, hogy a felszín alatt egy érző szív lapul, amely kenhető, mint a vaj és amire bármikor lehet számítani. Tudják, hogy mit akarnak illetve azt is mindig pontosan tudják, hogy milyen lépéseket kell meglépni a céljaik eléréséhez. A családja mindenek felett áll védelmezik ebből kifolyólag remek házastársak és szülők.

A kos gyakran megy fejjel a falnak ez meg is látszik az otthonán is. Az alapos tervezésnek nyomát sem látni egy Kos otthonában és az embernek egészen az lesz az érzése mintha nem is lenne befejezve a berendezés. Gyakran találkozhatunk káosszal a lakásban így nem is ritka, hogy nem találja meg a cuccokat amiket keres. Amennyiben módja van nem tartózkodik huzamosabb ideig a lakásában így nem is nagyon zavarja, hogy nincs ideje kicsinosítani azt. Kiegészítők, kellékek, dekorációk mind hiánykészleten vannak, ezért gyakran ürességérzettel szembesülhetünk a helységekben.

Az Oroszlán csillagjegyűek otthona

Minden Föld jegy közül ők azok, akik a legjobban szeretnek irányítani, azonban nem saját magukat hanem másokat. Nagyon szeretik a csillogást, a fényűzést, így ha a társadalmi létrán egy fokkal feljebb kerülnek, akkor azt szeretik a külvilág felé is megmutatni rendszeresen. Kedvelik, ha felnéznek rájuk így gyakran vesznek fel új ruhákat és járnak luxusautókkal. Kívülről az oroszlánok ugyan erősnek tűnhetnek azonban úgy, ahogy a Kosok ők is csak az érzékeny lelküket palástolják a mogorva külsővel. Nagyon sértődékenyek és hiúak, azonban szerencsére nem haragtartóak így mindezek hamar elillannak náluk.

Miután nagyon szeretnek a rangjukkal kérkedni így az otthonukra is a legjobban a pompa és a csillogás a jellemző. Ha megtehetné, akkor minden kiegészítő és tükörkeret aranyból lenne a lakásban, viszont ha erre nem telik, akkor ezeket helyettesíti olcsóbb, de legalább annyira csillogó és ragyogó tárgyakkal. Folyamatosan a pompára törekszik, ami mellett így a kényelem el is törpül. Modern bútorok és kiegészítők jellemzik, színvilágában pedig leginkább a szafarira emlékeztet a lakása jó sok arannyal és csillogással megspékelve.

A Nyilas csillagjegyűek otthona

A tűz jegyűek közül egy kicsit kilóg a nyilas ugyanis rájuk nem annyira jellemző az uralkodni vágyás hiszen inkább koncentrálnak arra hogy életük eseménydús és tartalmas legyen. Tűz jegyhez hívően azonban ők sem tudnak egy helyen megmaradni, mert folyamatosan félnek, hogy valamiről lemaradnak majd. Folyamatosan újabb és újabb utazásokon és kalandokon törik a fejüket, hogy újabb és újabb tapasztalatokat szerezhessenek, ami által fejlődhetnek is. Hatalmas tanulási vágyuknak köszönhetően mindig többet és többet akarnak így soha nem elégedettek önmagukkal sem, viszont mindezek ellenére önbizalmuk és optimizmusuk állandónak mondható.

Mivel nagyon utálják a bezártságot ezért lakásukat nagy hatalmas átlátható terek jellemzik és a teljes nyitottság. Nem szeretnek sok bútor a lakásba rakni, hogy még tágasabbnak hasson a tér és levegős legyen a szoba körülöttük. A hatalmas természet szeretet miatt a városi helyett inkább a vidékit választja, ha lehet és szeret sokat lenni a szabad levegőn és a kertben. Jellemzőek rá a fabútorok és a rusztikusabb berendezési tárgyak, amik egyébként inkább a föld jegyűekre jellemzőek, és ezért is igazi kakukktojás az Oroszlán.

Tudnod kell, hogy a lakhelyed nagyon sokat árul el rólad és arról milyen személyiség vagy. Úgy rendezd be ahogy neked tetszik, hamarosan pedig jelentkezünk sorozatunk utolsó cikkével, amiből megtudhatjátok, hogy a Levegő jegy szülötteire milyen otthon is jellemző.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 161
 
2197
 
 
 
kép 81
 
3132
 
 
kép 347
 
1816
 
 
 
Mérleg
 
2602
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei