Chat
Online
Chat now
259 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Matt hozzászólt a(z) Új kártyajóslások oldal indult című cikkhez. szeptember 22.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2013. január 17. 0 hozzászólás
 

Nagy lendülettel indul az év a nyilas csillagjegy szülöttei számára, akik karrierükben leginkább a keretfeltételek javításán ügyködnek majd az év elején. A szerelemben nincs kilátásban nagyobb változás marad a stabilitás, és köszönhetően a képességnek, hogy megérzed mások irántad tanúsított hozzáállását lépéselőnybe kerülhetsz. Íme a nyilas 2013-as éves horoszkópja.

Az asztrológiai folyamatok a nyilasok számára ebben az évben új talán minden eddiginél nagyobb lendületet jósolnak késztetve ezzel a csillagjegy szülötteit arra, hogy leküzdjék az eléjük gördülő akadályokat. A Plútónak és a Jupiternek köszönhetően a hangulatod maximálisan optimistává válik, így a kényszerhelyzetekből való kijutás sem okoz majd gondot számodra. Ebben az évben nagy szükséged lesz arra, hogy életedet és kapcsolataid megerősítsd és szerencsére a csillagoknak köszönhetően ezt most minden komolyabb erőfeszítés nélkül tudod majd megtenni.

Nyilas éves szerelmi horoszkóp 2013

A nyilas szerelmi élete egészen bízató irányba halad, alapvetően stabilitás jellemzi a kapcsolatát, amely később tartóssá vagy akár elkötelezetté is válhat. A Szaturnusz a és Plútó pozitív hatásának köszönheted majd, hogy párod úgy fog látni, ahogy te azt valójában szeretnéd. Lévén idén kevésbé leszel könnyelmű, ennek jótékony hatása rávetődik majd a kapcsolatod minőségére is. Fontos, hogy őszinte legyél, és nyílj meg másoknak, itt az idő, hogy belásd a maszk viselése nem csak fárasztó, de haszontalan is. Idén sokkal jobban rá tudsz hangolódni másokéra és így megérzed a környezeted valós szándékát és az irántad tanusított hozzáállásukat is. Ennek köszönhetően gyakorlatilag lehetetlenség lesz téged átverni, azonban ügyelj arra, hogy a túlzott odaadás gyanússá válhat partnered számára és visszafelé sülhetnek el a dolgok. Próbálj a semlegességedből egy kicsit megérezni és akkor nem lesz semmi probléma. 2013-ban au Uránusz segít majd a Jupiter pedig megmutatja az utat a szerelmi életed változásai kapcsán. Amennyiben elköltözöl, vagy új életet kezdesz, esetleg külföldi szolgálatra jelentkezel vagy ha csak szimplán a régen széthullott családod próbálod meg ismét összefogni. A csillagok idén segítenek ezekben is neked, ha pedig szingli vagy akkor olyan emberekkel fogsz találkozni akik, kivezetnek a sötétségből.

Nyilas éves karrier horoszkóp 2013

Az idei évben a nyilas munkájának feltételeinek javítására fog rengeteg energiát fordítani, azonban ezen keretfeltételek javítása elengedhetetlen, hogy később ne maradjanak le. Ez eredmények megnyugtatóak lesznek érezhetően minden a jó kerékvágásban halad és ezek sarkallnak majd arra, hogy még többet vállalj idén. A Jupiter még utoljára segít, hogy minden a lehető legjobb irányba haladjon, számos lehetőséged lesz, hogy előrelépj a szakmádban, hogy a vezetőséggel jó viszonyba kerülj és újabb üzleti kötelékeket hozz létre, amelyek által még eredményesebbé válhatsz. A megítélésed a kollégáid és feletteseid részéről is nagyon sokat javít, amiben sokat segít majd, hogy ötleteidet a lehető legjobb pillanatban leszel képes bemutatni, akkor, amikor arra a legfogékonyabbak az illetékesek. Természetesen mindezeket elősegíthetik majd a ranglétrán való előrelépést, azonban mindig figyelj oda, hogy nem minden a látszat, a dolgok lényeg a technikai részletekben rejlik majd!

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 175
 
2652
 
 
 
kép 198
 
3664
 
 
kép 513
 
2237
 
 
 
Bika háttér
 
3634
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei