Chat
Online
Chat now
17 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Rendes2019 hozzászólt a(z) Mágiát végző személyek témájú fórumban. december 15.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2013. március 10. 0 hozzászólás
 

Ez a cikk leginkább az új olvasóink számára nyújthat segítséget az eligazodás kapcsán, hiszen sokan nem is veszik észre a horoszkóp választót az oldalon pedig itt az EZOMánia oldalon elolvashatjátok napi, heti de még a havi horoszkópotokat is a tematikus éves horoszkópokon túl, de vajon merre is vannak ezek a horoszkópok. Most segítünk!

Napi horoszkóp

Minden nap friss horoszkóppal várjuk a kedves olvasókat, amely horoszkópokat az oldal jobb szélén található zöld ikonok alatt lehet fellelni vagy a Horoszkópok / Napi horoszkópok menüre kattintva. Ismerd meg mit jósolnak a csillagok az adott napra, vagy tekintsd meg a korábbi napok előrejelzéseit! Ne feledd horoszkóp mindennap itt az EZOMánia oldalon. Hamarosan pedig elindítjuk hírleveles horoszkópszolgáltatásunkat is, amiből mindennap tájékozódhatsz a horoszkópodról, ha engedélyezed a felhasználói fiókodban.

Heti horoszkóp

Akinek nincs ideje mindennap feljönni az EZOMánia oldalra, azoknak ajánljuk leginkább a heti horoszkópunkat, amiben az általános horoszkópon túl megtalálhatjátok a Szerelmi és Karrier horoszkópokat is egy hétre előre. A Heti horoszkópot a jobboldali részben kiválasztva sárga ikonok alatt találjátok meg vagy a Horoszkópok / Heti horoszkóp menüre kattintva!

Havi horoszkóp

Kimondottan azok számára, akik szeretnének kicsit hosszú távú előrejelzést kapni, hogy mi is vár rájuk a jövőben. Havi horoszkópunkat a jobboldali részben kiválasztva a kék ikonok alatt találhatod vagy a Horoszkópok / Havi horoszkóp menüre kattintva.

Éves horoszkópok

Oldalunkon megtalálható a nagy éves 2013-as horoszkóp illetve a 2013-as Kínai és Azték horoszkóp is. Mindegyiket elérhetitek a horoszkópok menüből. Ismerd meg tehát az éves jóslatodat, a csillagok által itt az EZOMánia oldalon.

Tematikus horoszkópok

Oldalunkon folyamatosan találkozhattok tematikus horoszkópokkal kimondottan bizonyos napokra, vagy éppen témákra lebontva. Ezeket a horoszkópokat az összes többivel együtt a Horoszkópok menü alatt találhatjátok meg. Ilyenek voltak a Valentin Napi horoszkóp vagy akár a Munka horoszkópunk is.

Reméljük sikerül eligazítást adnunk a horoszkópjaink kapcsán! Tartsatok továbbra is az EZOMániával, hogy első kézből informálódhassatok az Ezotéria világából a jóslástól kezdve a horoszkópokon át mindenig, aminek köze van a spiritualitáshoz.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
 
kép 42
 
5940
 
 
Oman
 
1408
 
 
 
kép 181
 
2145
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei