Chat
Online
Chat now
3 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2012. december 07. 0 hozzászólás
 

A 12 csillagjegy általános jellemzését olvasgatva olykor az az érzésünk támad, hogy bizonyos tulajdonságok el vannak túlozva vagy el vannak ferdítve. A közvélekedés sokszor más képet fest, mint amit a gyakorlatban személyes tapasztalataink mutatnak az egyes jegyek szülötteiről. Nézzük, mik a leggyakoribb tévhitek a zodiákusokról!

Kos

Gyakran mondják róla, hogy hirtelen haragú, türelmetlen és forró fejű, ami részben persze igaz is. Ez a szenvedélyes alkat azonban nem feltétlenül társul meggondolatlan tettekkel. Ha a helyzet megkívánja, a Kos is képes higgadtan mérlegelni, hiszen az évek során megtanulja, hogyan kezelje heves természetét. Annyi biztos, hogy a Kos jegy szülöttei rendkívül pörgős, dinamikus emberek, akik tele vannak ambícióval, amit a munka világában képesek a leginkább kihasználni.

Bika

Konzervatív, merev embernek tartják sokan, pedig gyakran kifejezetten laza és spontán viselkedés jellemzi. Előfordul, hogy hedonistának és kapzsinak titulálják, és való igaz, hogy a legtöbb Bika kifejezetten életcéljának tekinti, hogy dúskáljon az anyagi javakban és a luxusban. Az viszont már korántsem igaz, hogy ne értékelné az élet apró szépségeit ugyanúgy, mint a pénzen megvásárolhatóakat. Tény, hogy nagyon céltudatos és makacs is olykor, ami a javára is válhat, hiszen képes elérni, hogy vágyait szép sorjában valóra válthassa.

Ikrek

Talán a leggyakrabban hangoztatott tulajdonságuk, hogy igen kommunikatív, bőbeszédű emberek, akik jól fejezik ki magukat és remekül tárgyalnak. Ez a legtöbb esetben meg is állja a helyét, aminek az lehet az oka, hogy az Ikrek általában rendkívüli tudásvággyal jön a világra, rengeteg minden érdekli. Talán ebből adódhat, hogy kettős, ambivalens személyiséget szokás tulajdonítani neki: állandóan kérdések, megoldásra váró problémák feszítik belülről, ez lehet a magyarázata hirtelen hangulatingadozásainak.

Rák

A Rák kedves, odaadó és rendkívül érzékeny személyként él a köztudatban. Ezt a kedvességet és érzékenységet sokan puhányságként és bátortalanságként értelmezik, azonban ez csupán a felszín. A valóságban a legtöbb Rák hangulatember és kifejezetten indulatos is, nehezen szab határt az érzelmeinek. Kivált azok ismerhetik meg szenvedélyes arcát, akik fontosak a számára. Ha rossz passzban van, a bolhából is képes elefántot csinálni, és hajlamos túlmisztifikálni mindent.

További csillagjegyek:

Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió
- Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 534
 
1797
 
 
 
kép 141
 
3102
 
 
kép 174
 
3959
 
 
 
kép 153
 
5017
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei