Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
8 hozzászólás
 

Matt hozzászólt a(z) A varázsgömb válaszol című cikkhez. április 27.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. október 04. 1 hozzászólás
 

Amennyiben álmunkban állatot látunk az szinte biztosan jelent valamit, ezért érdemes reggelente gyorsan feljegyezni valahová, hogy mivel is álmodtunk, majd később megkeresni jelentését. Ismerkedj meg kilenc különleges állattal, aminek jelentése lehet. Megtudhatod, hogy megjelenésük az álmodban mire is utalhat, és mit kívánnak üzenni számodra.

Itt az EZOMánia hasábjain még fogunk foglalkozni természetesen az állatok jelentésével az álmainkban, hiszen az sem mindegy, hogy milyen állatokat látunk. A megjelenő élőlények lehetnek extrémek, lehetnek szimpla házi állatok vagy olyan állatok, amelyek megjelenésére a legkevésbé számítunk. Most megismerkedhetsz nyolc olyan különleges állattal, amelyek viszonylag ritkán fordulnak elő az álmokban ezért jelentésük kimondottan jelentős tud lenni. Aludj, álmodik, és ne feledd el feljegyezni mit is láttál, jöjjenek az állatok tudatalatti jelentései és üzenetei, jóslatai.

A darázs jelentése álmainkban

A darazsak megjelenése álmainkban leginkább valami időjáráshoz köthető üzenetet hordoz. Általában darázzsal álmodni annyit tesz, hogy szép derűs, napos idő elé nézünk méghozzá jó meleggel párosulva. Amennyiben azonban a darázs nem csak megjelenik és békésen zümmög álmunkban, hanem támad és meg is csíp, akkor az azt jelenti, hogy valahol van egy rosszakarónk, aki ez idő tájt nem kifejezetten jó hírünket kelti a világban.

A galamb jelentése álmainkban


AZ egyik legszimbolikusabb állat, amely már a bibliai idők óta a békét, az összetartozást és a szeretetet szimbolizálják. Álmainkban is pozitív jelentéssel bír, hiszen ha azt álmodjuk, hogy egy galambot simogatunk, akkor az annyit tesz, hogy a közeljövőben esküvő várható a környezetünkben, vagy hosszú magányos időszak után egy udvarló felbukkanására lehet számítani.

A bika jelentése álmainkban

Amennyiben álmainkban olyan bikát látunk, amely meg akar támadni minket vagy üldözőbe vesz az leggyakrabban valamilyen betegség közeledtével azonosítható. Minél felkavaróbb és félelmetesebb az álmunk a közelgő vész/betegség annál súlyosabb lehet. Ha azonban az álmunkban a bika nem tud utolérni minket és sikerül kitérni útjából, akkor az egyértelműen egy örömhír vagy valami pozitív dolognak az érkezését jelentheti, tehát valami igazán jó fog történni veled.

A gólya jelentése álmainkban


Amennyiben egy gólyát látunk álmunkban, az nagy szerencse közeledtére utal, különösképpen akkor, ha az álmunkban azt látjuk, hogy a saját házunk tetején akar megpihenni, vagy fészket rakni. További üzenete lehet még, hogy van egy olyan kimondottan jó barátunk, akire minden esetben nyugodtan számíthatunk, hiszen önzetlenül fog segíteni, ha baj van. Bátran keressük fel ezt az embert és kérjünk tőle tanácsot, támogatást.

A kullancs jelentése álmainkban

Az egyik legnépszerűtlenebb állat, hiszen számos kórokozó terjesztője és amilyen kicsi olyan veszélyes. Álmainkban azonban korántsem ennyire negatív a jelentése, ha mégis megjelenik. A kullancs azt üzeni számunkra, hogy terveinket akkor tudjuk sikeresen megvalósítani, ha kellően szorgalmasak és kitartóak leszünk a jövőben. Mindig próbáljunk meg ragaszkodni a terveinkhez és tegyük meg a tőlünk telhető legtöbb dolgot azért, hogy sikerre vigyük elhatározásunkat és így a pozitív végkifejlet sem marad majd el.

A pók jelentése álmainkban


Amennyiben pókot látunk álmunkban, az általánosságban valami probléma megjelenésére utal, amely valószínűleg szomorúságot és bánatot fog hozni az otthonunkba. Ettől függetlenül nem kell nagyon megijedni, hiszen ez a problémá nem lesz komoly, hanem egy egyszerű hétköznapi nehézségről van szó, amelyet kellő odafigyeléssel megoldhatunk könnyedén.

Az egér jelentése álmainkban

Szintén egy olyan állat, amely sokakban inkább félelmet kelt ezért nem örvend túl nagy népszerűségnek, azonban álmainkban egyáltalán nem kell tőle félni, hiszen megjelenése csakis jót jelenthet a jövőnk számára. Az egér jelentése, hogy megnyerünk valamit, vagy valamiben igazán sikeresek leszünk. Ha éppen valami bizonytalan kimenetelű dologban vagyunk, legyen szó munkáról, szerelemről, vagy egészségről, akkor az egér megjelenése csakis pozitív végkimenetelt üzen számunkra.

A madarak jelentése álmainkban

Ahogy az a gólya esetében is volt madárral álmodni pozitív zeneteket hordoz leggyakrabban. Felbukkanásuk egy általában pozitív személy támogatását üzeni, aki hamarosan megjelenik az életünkben. Amennyiben azt látjuk álmunkban, hogy egy badár az ablakunk alá költözik vagya háztetőnkre száll, akkor az nagyon nagy szerencse közeledtére vall. Csak a sérült madarakkal való álmodásnak van negatív üzenete, hiszen akkor hírtelen érzett bánatra, szomorúságra kell számítani életünkben.

Amennyiben állatokkal álmodunk (vagy akármi mással) érdemes azt reggelente gyorsan feljegyezni, ha még emlékszünk rá, hiszen álmaink a tudatalattink üzeneteit hordozzák és megfejtésük, bár nem könnyen de lehetséges és ezzel felkészülhetünk a jövőre.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Vivien

okt. 04., 13:42
Ez jól is jött az állatok világnapja alkalmából! :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 207
 
2064
 
 
 
kép 183
 
3550
 
 
kép 66
 
3260
 
 
 
Világok harca
 
2034
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei