Chat
Online
Chat now
243 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
8 hozzászólás
 

Matt hozzászólt a(z) A varázsgömb válaszol című cikkhez. április 27.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezotéria 2012. június 18. 0 hozzászólás
 

Pamela Anderson fiatal kora óta rendszeresen meditál. Az elmélyüléshez gyertyát és tömjént használ, ami tisztítja és éberen tartja az elmét. A szőke ciklon hisz és bízik az álmaiban, minden jelentősebb döntését azok alapján hozza meg, hiszen azt a tudatalattija üzeneteinek tartja. Nem kesereg a múlton és nem fél a jövőtől, mert tudja, ha pozitívan áll a mindennapokhoz, azzal elkövetett minden tőle telhetőt, hogy beteljesítse azt a sorsot, amit megírtak számára az égiek.

Michelle Pfeiffer indiai nárdussal tornázik. A szép színésznő a jóga szerelmese, kedvence a Himaláján honos, keserédes illat. Esküszik rá, ha ezt lélegzi be, miközben a gyakorlatokat végzi, nagyobb hatásfokkal éri el a célját. Az aroma frissen tartja az agyat és a lelket, remek idegcsillapító, enyhíti a fejfájást, és rendszeres használata szépíti a bőrt. Más reklám nem is kell az aromának, elég, ha a színésznőre nézünk.

Linda Gray hosszú évtizedek óta spirituális alapokon éli az életét, s mint mondja, ennek köszönheti kiegyensúlyozott személyiségét. A Dallas egykori Samanthája többek között a feng shui szerelmese, ám nem csupán otthonában, de élete valamennyi területén alkalmazza a keleti tanításokat. Nemrég például megtudta, hogy a kék, fekete és zöld pénztárcákon kívül a többi nagyon kedvezőtlenül érinti az ember anyagi helyzetét, és beszerzett egy olyan darabot, amely e három színt kombinálja. Állítása szerint, azóta váratlan bevételekre tett szert.

Meg Ryan több, mint 10 éve programozott vizet iszik. A színésznő nemrég vallotta be, hogy annak idején csak úgy tudott túllendülni Dennis Quaidtől való válásán és házasságának kudarcán, hogy éveken keresztül önbizalomnövelő kifejezésekkel programozott vizet ivott. Esténként felírta egy papírra a lélekerősítő gondolatokat, ráragasztotta egy palack vízre, s mire reggel megitta, az átvette a gondolat erejét.

Uma Thurman apja tibeti buddhista szerzetes, a Columbia Egyetem vallási tanszékének vezetője, így mind a négy gyerekének egy-egy hindu istenség nevét adta. Az Uma jelentése: áldásosztó. Ám mivel a színésznőt az iskolában állandóan gúnyolták furcsa hangzású neve miatt, inkább letagadta, és szívesebben hívatta magát Kellynek vagy Lindának. Ma már büszke a nevére, sőt, a buddhizmussal is megbékélt, és szeretné, ha hozzá hasonlóan gyermekei is követnék a vallás tanait.

 

 
Címkék:
vissza
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 110
 
2889
 
 
 
Ikrek háttér
 
2806
 
 
kép 94
 
3019
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei