Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Nincs ellenszenvesebb dolog, mint a fiatalkor higgadtsága és az öregkor mohósága.
Füst Milán
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Egészség és életmód 2012. június 11. 1 hozzászólás
 

Amikor új lakóhelyet választunk magunknak, elsősorban szemünknek hiszünk, és szívünkre hallgatunk, másodsorban az anyagi lehetőségeinkkel kalkulálunk, végül az infrastrukturális adottságokat vesszük figyelembe. Sokunknak sosem jutna eszébe a szomszédok lelkiállapotát, a telken lévő talajnedvességet, vagy a környező zöldek minőségét figyelni.

Írásainkban szeretnénk mindig pozitív érzéseket sugallni, mégis szót kell ejtenünk azokról az ártalmakról is, amelyek veszélybe sodorhatják kiegyensúlyozottságunkat. A feng shui segítségünkre lehet abban, hogy még a költözés vagy építkezés előtt kiválaszthassuk a terveinknek, életmódunknak legmegfelelőbb telket vagy házat, s nagy ívben kerüljük el a negatív területeket. (Kisebb mozgástérrel ugyan, de azok is végrehajthatnak ennek alapján néhány változtatást, akik már meglévő otthonaikban ismernek fel egy-egy veszélyforrást.)

tökéletes lakóhely 1

Kerülendő körülmények

Mielőtt magát a telket vennénk szemügyre, nézzük meg, van-e a környéken kórház, temető, adóhivatal, rendőrség, börtön, vagy bíróság? Ezek közelsége rossz hangulatot, állandó félelmeket, gyanakvást és negatív gondolatokat szül az ott élőkben. Romantikus látvány, de a sok álló, jin energia miatt nyugtalanító az is, ha templom van a közelben.

Ártó energiákat hordoznak a valamikori csaták és háborúk színterei, illetve az árterek, lecsapolt mocsarak, ingoványok területe, mert itt nincsen szilárd alapja az építkezésnek, könnyen reped a talaj. Egészségünkre káros, ha iparterület, gyárkémények, magas feszültségű vezetékek, átjátszó-tornyok, illetve szemétlerakó van 3 kilométeres körzeten belül.

Mérgező nyílként hat, ha a házunk utcasarkon áll, illetve túl sok és gyors csí megy el otthonunk mellett, ha az útkereszteződésben helyezkedik el. Ha zsákutca végén építkezünk, életünk megrekedhet, és minden felénk tartó autót vagy gyalogost támadásnak érzékelhetünk.

tökéletes lakóhely 2

Ha a ház bejárata felé nyílegyenes út vagy járda vezet, túl gyorsan rohan neki a csí, és nem hagy bennünket megnyugodni. Ha háromszög alakú tér vagy szomszédos ház van a közelben, aminek a sarka a bejáratunkra néz, üldözési mániánk lehet, ha odaköltözünk.

Vészjósló, ha magas fa nő a bejárat előtt, ami beárnyékolja otthonunk kiindulási pontját. Szintén nyomasztó lehet, ha sokkal nagyobb, magasabb házak között áll a miénk.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Paloma

júl. 02., 16:43
A fejlécben található hely számomra teljesen megfelelne az életem további részének folytatására. ! :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
Skorpió
 
4524
 
 
 
Vízöntő
 
3570
 
 
Új-Zéland
 
2325
 
 
 
kép 215
 
2215
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei