Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Ha valaki állandóan nyesegeti magát, hogy mindenkinek tessék, hamarosan jellegtelenné válik. Charles M. Schwab
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. június 09. 1 hozzászólás
 

Egy régi katonai felmérés során a vadászpilóták látását tesztelték. Egyre rövidebb ideig villantották fel előttük repülőgépek képeit, és nekik meg kellett állapítaniuk a gép típusát. Végül a kivetített képek a másodperc oly rövid töredékéig látszódtak a vásznon, hogy a pilóták abban sem voltak már biztosak, hogy egyáltalán repülőgépet láttak-e.

Ekkor a kutatók lecserélték a diákat – most ugyanilyen rövid időre meztelen nők képeit villantották fel. Az eredmény meglepő volt. Azok a pilóták, akik a repülőgépeket már nem is látták, az ugyanannyi ideig vetített hölgyekről alapos és érzékletes leírással szolgáltak.

A fenti példa jól mutatja, hogy érzékszerveink sokkal többre képesek, mint amennyire kihasználjuk a bennük rejlő lehetőségeket. Vannak persze körülöttünk olyanok, akik tökélyre fejlesztik valamely érzéküket. Mindannyian hallottunk olyan vakokról, akik bámulatos képességekkel rendelkeznek – esetleg még a színeket is meg tudják különböztetni tapintással. Elismerjük az abszolút hallással rendelkező zenészeket, a parfümök százait könnyedén megkülönböztető „orrok” szaglását, és már-már természetesnek vesszük, ha egy somelier egy korty bor megízlelése után megállapítja a termő vidéket, a szőlőfajtát és akár az évjáratot is.

hatodik érzék

Mindezen érzékek kifinomultságát, fejleszthetőségét hajlamosak vagyunk feltétel nélkül elfogadni – de van egy érzék melyhez bizonytalanul, vagy éppen szkeptikusan közeledünk. Az úgynevezett hatodik érzék.

Pedig a hatodik érzék is ugyanolyan képességünk, mint a többi. Vannak ezen a téren is olyanok, akik az átlagosnál fejlettebben élnek a belső érzékszervük által nyújtott lehetőségekkel. Gondoljunk csak a tokiói kő-papír-olló világbajnokokra, vagy a Las Vegasi pókerasztaloknál dollármilliókat kereső profi játékosokra. Vajon mindig szerencséjük van? Ugyan már, képtelenség, hogy évről évre, estéről estére a szerencse mindig melléjük szegődjön. Az igazi profik tudásuk és gyakorlatuk mellett elsajátítottak valamit, ami mindenki számára adott. A képességet, hogy odafigyeljenek a belső hangra. Vajon Ön is megállná a helyét közöttük? 

Tesztelje a hatodik érzékét játékunkon!

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Flowers

febr. 20., 21:42
Nekem már évek , sőt évtized óta segít sok mindenben egy tisztánlátó , jós aranyasszony.( tel:06306860420)  Amit eddig mondott még mindig úgy lett. Mindenféle lelki - testi es szellemi és egyéb problémámat megoldotta. Egy csoda!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei