Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A belső bátorság nélkülözhetetlen ahhoz, hogy el tudd fogadni a hétköznapok megpróbáltatásait, amelyek minden ember életében előfordulhatnak.
William Clarke
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Egészség és életmód 2012. május 09. 0 hozzászólás
 

Magyarország legdögösebb hangú énekesnőjének tartottam már akkor is, amikor még nem ismertem. Ma már azt is tudom, hogy kedves, közvetlen, és nagyon jó vele beszélgetni. Keresztes Ildikóval – mivel rettenetesen elfoglalt -, telefonon beszélgettünk a napokban.

Hogy állsz a nehezen hihető, a megmagyarázhatatlan, a természet feletti dolgokkal, hiszel bennük?

Elsősorban Istenben hiszek. De hiszek abban is, hogy vannak szemmel nem látható, kézzel nem fogható dolgok, bizonyos erővonalak működnek a világban. Leginkább hajlamos vagyok hinni az ősi kultúrákból sok száz éve fennmaradt gyógyító eljárásokban, gondolok itt például a távol keleti masszázsfajtákra, az aromaterápiára. De ha általánosságban gondolok a természet gyógyászatra, akkor kettős érzés van bennem. Ma már nagyon sokan vannak, akik valamiféle tanfolyam elvégzése után mesternek érzik magukat, rengeteg pénzért úgy tesznek, mintha gyógyítanának. Nehéz közülük kiszűrni, ki az, aki valóban szakértője szakmájának.

Tapasztaltad-e már, hogy milyen, ha jó kezekbe kerülsz?

Körülbelül két-három évvel ezelőtt elmentem egy rutin nőgyógyászati vizsgálatra. Az eredmény : három mióma, amiből a legnagyobb hat centiméter átmérőjű. Lelkileg teljesen kikészültem, épp azon töprengtem, mi tévő legyek, amikor Sajgál Erika kolleganőm az ő „csoda Marika nénijéről” kezdett mesélni. Ha nem is hiszek benne, ártani nem árthat – gondoltam, és időpontot kértem. Marika néni egy jelképes összegért közel három órát foglalkozott velem. Már ebből is sejteni lehetett, hogy ő kiválasztott. Masszírozott, köpölyözött, köldök-gyertyát égetett, Bioptron lámpával kezelt, méregtelenítő talpfürdőt vettem, tenyér és talpmasszázs… szóval minden földi jóban részem volt, és a nő egész lénye fantasztikus hatással volt rám. Amikor este bementem a színházba, belenéztem a tükörbe, úgy éreztem egy - két hetet pihent - arc néz vissza rám. Minden vonásom kisimult, szinte sajnáltam felkenni a sminket.

Tudott a problémáidról? Adott tanácsot?

Kérdés nélkül megmondta, hol van bennem betegség, és hogy semmiképpen ne műttessem meg magam. Javasolta a gyertyázást, és bizonyos pontokat mutatott a térdem és a bokám környékén, amit naponta magam meg tudok masszírozni. Marika néni fő elve az, hogy ha az ember lelki eredetű bajok révén meg tudja magát fizikailag is betegíteni, akkor ennek fordítva is működnie kell. Ugyan kevés rendszerrel, de követtem az utasításait. Fél évre rá pedig visszamentem az orvoshoz. A legnagyobb mióma két és fél centisre zsugorodott, tehát megúsztam a műtétet.

Szoktál horoszkópot olvasni? Illenek rád a csillagjegyed jellemző vonásai?

Igen. Oroszlán sárkány vagyok minden ízemben. Bár a napi tanácsokat nem tartom fontosnak, az asztrológiát, mint tudományt nagyon érdekesnek, izgalmasnak találom.

Kérjen Ön is horoszkópot asztrológusainktól!

Pályád során előfordult-e valaha, hogy égi segítséget kaptál döntésed meghozatala előtt?

Cserháti Zsuzsával nagyon jóban voltunk. Bár kevés alkalmam volt vele igazán mélyen elbeszélgetni, rokonlelkek voltunk, kölcsönösen tiszteltük, szerettük egymást. Nagyon megviselt a halála. 2005-ben felkértek, hogy az ő dalát, a Boldogság, gyere haza! címűt, a Csak szex és más semmi című film betétdalát felénekeljem. Már a felkérés után sírógörcsöt kaptam, kételyek gyötörtek, nem tudtam, szabad-e ezt nekem. Mielőtt elvállaltam volna, pár nap gondolkodási időt kértem. Ezalatt a pár nap alatt, akárhova mentem, mindenütt őt láttam. Fotón, tévében, rádióban ő beszélt egy régi interjúban, a közértben épp az ő dala szólt, mintha mindenhonnan nekem üzent volna, mintha ő akarta volna, hogy ez a dal legyen most már egy kicsit az enyém is. Elvállaltam. Teljesítettem a kérését.

A film is és a dal is hatalmas sikert aratott, 2006-ban Keresztes Ildikó meg is kapta érte a Magyar Oscar-t, a VoxCar-díjat.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 347
 
2546
 
 
 
kép 111
 
3320
 
 
kép 140
 
3107
 
 
 
kép 528
 
2529
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei