Chat
Online
Chat now
207 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
8 hozzászólás
 

Matt hozzászólt a(z) A varázsgömb válaszol című cikkhez. április 27.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2012. december 09. 0 hozzászólás
 

A 12 csillagjegy általános jellemzését olvasgatva olykor az az érzésünk támad, hogy bizonyos tulajdonságok el vannak túlozva vagy el vannak ferdítve. A közvélekedés sokszor más képet fest, mint amit a gyakorlatban személyes tapasztalataink mutatnak az egyes jegyek szülötteiről. Nézzük, mik a leggyakoribb tévhitek a zodiákusokról!

Oroszlán

Azt tartják róla, hogy él-hal a luxusért, született arisztokrata, ám ez a legtöbbször erősen eltúlzott kép az állatöv királyi jegyéről. Való igaz, hogy az Oroszlán már a puszta megjelenésével is feltűnést kelt, de nem drága ruháival vagy ékszereivel, sokkal inkább belső kisugárzásával, különleges aurájával veszi le a lábáról az embereket. Híresen büszke jegy, de legtöbbször van is alapja önbizalmának. Nagyon tud küzdeni, ha el akar valamit érni, de olykor igaz róla az is, amivel gyakran vádolják: ha jók a körülményei, hajlamos lehet ellustulni.

Szűz

Szülötteiről sokszor állítják, hogy pedáns, rendszerető, tisztaságmániás emberek. Ez a kép – noha sok igazság van benne – általában eléggé elnagyoltnak bizonyul. Sokkal inkább belső tulajdonságokban mutatkozik meg e jegy híres rendszeretete. Bár a munkájában a Szűz legtöbbször nagyon igényes, és a legapróbb részletekig mindenre kiterjed a figyelme, a magánéletében korántsem jellemzi efféle szigorú komolyság. Nagyon is szeret szórakozni, és ne tévesszen meg senkit a név se: a Szüzek egyáltalán nem szűziesek, sőt, nagyon is érzékiek a szerelemben.

Mérleg

Leggyakrabban azt mondják róla, hogy szereti alaposan mérlegelni, „megrágni” a dolgokat, ami határozatlanná, döntésképtelenné teszi. Való igaz, hogy e jegy szülöttei általában megfontolt, alapos emberek, és kétszer is meggondolják a dolgot, mielőtt cselekednének. Ez azonban nem jelenti feltétlenül, hogy bizonytalanok, legtöbbször nagyon is határozott elképzeléseik vannak arról, mit szeretnének, és ezt hideg fejjel képesek keresztül is vinni. Ráadásul a Mérleg remek problémamegoldó képessége gyakran lehengerlő stílussal párosul, így nagy sikerekre hivatott a munka világában.

Skorpió

Elterjedt nézet e jegyről, hogy egoista, arrogáns viselkedés jellemzi szülötteit, akik szeretnek alátenni másoknak és rendkívül bosszúállóak. Bár talán van némi igazságalapja e vádaknak, a nagy része korántsem igaz. Tény, hogy a Skorpió – lévén tűzjegy – szenvedélyes típus, és nehezen képes visszafogni indulatait, érzelmeit. Ha azonban úgy jön ki a lépés, hogy gorombán viselkedik valakivel, szinte azonnal meg is bánja – csak éppen nem mindig megy neki könnyen a bocsánatkérés. Gyakran akaratán kívül bánt meg másokat, egész egyszerűen azért, mert szinte képtelen arra, hogy ne mondja meg őszintén, köntörfalazás nélkül azt, amit gondol.

További csillagjegyek:

Kos, Bika, Ikrek, Rák
Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 83
 
7479
 
 
 
kép 138
 
2663
 
 
 
kép 98
 
6240
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei