Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A szerelemben nem adhatsz mást, csak magadat, ezért végtelen, s nem kaphatsz mást, csak magadat, ezért felfoghatatlan. SriChinmoy
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Egészség és életmód 2012. május 28. 0 hozzászólás
 

Tesszük fel a kérdést, amikor a híradó nézése közben azon kapjuk magunkat, hogy már nem is a hírekre figyelünk, hanem arra, hogy mitől olyan hibátlan a képernyő túloldalán ülő hölgy arcbőre. És vajon mi a titka a színésznőknek? Megpróbáltuk kideríteni, ki minek köszönheti szépségét…

Amíg a reklámoknak köszönhetően mi szaladunk és megvesszük a méregdrága kozmetikumokat, addig a Hollywood-i színésznők inkább a természetes kozmetikumokat részesítik előnyben. Igazuk van, hiszen a különböző krémek, testápolók, sőt még a dekor kozmetikumok is rengeteg kemikáliát, méreganyagot tartalmaznak, ami az évek során bizony felhalmozódik a bőrben.

Jennifer Lopez jól tudja, a hétköznapokhoz bizony hozzátartozik a stressz is. Ahhoz, hogy ezt le tudja győzni, természetgyógyász segítségét kérte, aki összeállított számára egy személyre szabott aromaterápiát. A reggel a csodaszép színész-énekesnőnél narancsolaj párologtatásával indul, ami segít a felfrissülésben. Napközben, amikor J. Lo otthon tartózkodik, az ilang-ilang illatára esküszik, ami megteremti a lelkében a harmóniát, az estét pedig a levendula illatával koronázza meg, ami segít az ellazulásban. Mióta Jennifer az aromaterápiát alkalmazza arca sokkal kisimultabb, ráncai is tompultak.

Cate Blanchet és Julia Roberts köszönik, de nem kérnek a mesterséges anyagokat tartalmazó kozmetikumokból, melyek a bőrben felhalmozódva később éppen a ráncosodást segítik elő. Cate és Julia is évek óta hisznek a holisztikus arckezelésben, melyek alkalmával kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó készítményekkel kényeztetik bőrüket. A két színésznő esküszik a Dr. Hauschka arcápolókra, melyek itthon is kaphatók.


Erős Antónia, aki nemrégiben adott életet ikreinek, az egyik legszebb híradós hölgy. Saját bevallása szerint ezt elsősorban a rendszeres sportnak köszönheti és annak, hogy cukorbetegségéből kifolyólag is jobban odafigyel az étkezésre. Naponta ötször eszik, és a zöldség és a gyümölcs is napi szinten szerepel az étlapján. Szépségápolás terén azt vallja, hogy az arcbőr nem képes megújulni csakis a rendszeres hidratáló krém segítségével.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 213
 
2131
 
 
 
kép 126
 
3196
 
 
kép 136
 
5410
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei