Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Tégy jót a testeddel, hogy a lelked szívesen lakjon benne.
Avilai Teréz
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2012. június 27. 0 hozzászólás
 

Az egykori Szovjetunióban, ma már Ukrajnában született 1975. december 17-én a modell-színésznő. A három legerősebb jegy születési ábrájában csökkenő sorrendben az Ikrek, a Nyilas és a Skorpió. Bár Napjegye a Nyilas, mint sok más hasonló embernél, nála is bebizonyosodik, hogy nem mindig (csak) ez a domináns jegye...

A három legerősebb jegy születési ábrájában csökkenő sorrendben az Ikrek, a Nyilas és a Skorpió. Bár Napjegye a Nyilas, mint sok más hasonló embernél, nála is bebizonyosodik, hogy nem mindig (csak) ez a domináns jegye, hanem a Holdja és Uránusza is nagy befolyással van személyiségére.

Az akadékoskodó Ikrek

Az Ikrek hatására élénk, kíváncsi, mozgékony és kifejezetten rugalmas lény vált belőle. E tulajdonságokban megvan az a hátulütője, hogy bizony sokszor a professzionális szakemberek idegeit is próbára teszi állandó akadékoskodásával és kérdezősködésével. Dilettánsként néha arra vetemedik, hogy bebizonyítsa a sokat tapasztalt mestereknek igazát. Lehet, hogy ettől sekélyesnek, sőt néha érzéketlennek tűnik, azonban a valóság sokkal árnyaltabb. Ez a kíváncsiság ugyanis állhatatossággal és szellemi étvággyal párosul, ami kiváló tanulóvá teszi az élet minden területén.

A vállalkozó szellemű Nyilas

Milla Jovovich

A kalandos és győzelemre született tűzjegy, a Nyilas hatására lett olyan lelkes, optimista, valamint vállalkozó szellemű. A társaság középpontja titulus bármely társaságban hamar az övé lesz: az unalom mellette kizárva, hisz mindenkit hajlandó szórakoztatni, és ő is bárkit meghallgat örömmel. Legyen az kirándulás, kerti party vagy elegáns társasági vacsora – ezeket nemcsak résztvevőként, hanem szervezőként is imádja! Sőt, ahogy mondják, állandóan benne van a „vándorbolha”, egyet utál igazán, ha tétlenül kell ücsörögnie. Nyilvánvalóan sok embert riaszthat egy ennyire nyílt és harsány női lény, mint ő, de ez a fajta vérmérséklet, eredetiség és elsöprő humor sok baráttal ajándékozza meg.

A ravasz Skorpió

És, ha ez a sok szenvedély még mind nem lenne elég, jó ha észben tartjuk, hogy a Skorpió tulajdonságokból is kapott egy csokorra valót születésekor. Domináns jelként erős befolyásának köszönhetően lett erős és ravasz, bonyolult és szenvedélyes. Rombolásra való hajlamát és türelmetlenségét Skorpió Uránuszától kapta. Párkapcsolatában és szakmai életében is általában az van, amit ő akar, legyen bármilyen beosztásban is. Riasztó lehet ez az együttállás, ez a sok szenvedély, de igazságszeretete is legalább ilyen határozottan jelen van életében. Nem riad el semmiféle konfrontációtól, ha valaminek az igazságtartalmában és a létjogosultságában mélyen hisz. Harca azonban mindig titkokkal teli, szerencsések azon kevesek, akiket közel enged magához, és akik bizalmát élvezhetik. Meghitt pillanatokkal és szenvedélyes órákkal tarkított élete mindig is tartogatott meglepetéseket.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 57
 
3962
 
 
 
kép 183
 
3860
 
 
kép 128
 
7917
 
 
 
kép 82
 
3411
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei