Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Minden emberre jellemző, melyik hibájára büszke. Lukács György
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 

Jóskártya, a Lenormand kártya

 
 
Jóslás · ápr. 28.
 
Anne Marie Lenormand a 18-19 század leghíresebb kártyavetője, látnoka és lenormand jóslás szakértője volt. A hölgy Alencon városában született és Párizsban nagy hírnévnek örvendett.

Véletlenek márpedig nincsenek

 
 
Jóslás · ápr. 28.
 
Három rövid történet a sorsról, arról, hogy sosem tudhatjuk, mi miért esik meg velünk, de a legfájdalmasabb, értelmetlennek tűnő esemény is értelmet nyerhet.

Híres jóslatok, rejtélyes jósok

 
 
Jóslás · ápr. 27.
 
A jósok a legtöbb kultúrában nagy szerepet játszottak, Amióta csak létezik történetírás, a nagy jövendőmondók próféciáit is feljegyezték. Egykor ők voltak az értelmiség krémje, az egyiptomi papoktól a görög mágusokon át…

Hogy az utazás igazi élmény legyen

 
 
Jóslás · ápr. 26.
 
Amikor a Legnagyobb Magyar Indián - vagy a Legmagyarabb Nagy Indián? - ezen élete végére ért, mikor már megtanulta utolsó földi mestere, a Testi Szenvedés tanítását, azt mondta: most, a végén rájött hogy az élet minden pillanata mámor.

Jóslás a csillagokból

 
 
Jóslás · ápr. 25.
 
„Hivatalos” nevén asztrológia. Az ókorban még magát a csillagászatot nevezték így, ma már a jövendőmondás egyik ágának, az égbolton látható csillagjegyek meghatározott rendszerű elemzéséből kiinduló jóslást nevezzük így.

A négy alapelem és az állatövi jegyek

 
 
Horoszkópok · ápr. 24.
 
A 12 állatövi jegyet már az ókor óta összekapcsolják a föld négy alapelemével. A négy alapelem – Tűz, víz, föld, levegő.

Államfők sorsa a csillagokban

 
 
Horoszkópok · ápr. 23.
 
Az új Kennedynek tartja Barack Obamát a nemzetközi média és a közvélemény. Az ikonná vált egykori amerikai elnök tragikus sorsa mindenki előtt ismert, Obama jövőjét természetesen még nem tudjuk. A párhuzamot szívesen állító elemzők, és a politikai boszorkánykonyha mágusai előszeretettel sugalmazzák, hogy Kennedyhez hasonlóan Obamára is erőszakos halál vár.

A legalfább-hím: Dzsingisz kán

 
 
Jóslás · ápr. 22.
 
Különös cikk jelent meg az American Journal of Human Genetics-ben, a humán genetika amerikai szaklapjában. 2000 eurázsiai férfi DNS-ét tanulmányozták.

Jóslás cigánykártyával

 
 
Jóslás · ápr. 21.
 
A cigánykártya és a cigánykártya jóslás fogalma az 1700-as években jelent meg először nyomtatásban Magyarországon, azóta többször változtak a lapok ábrázolásai. Az 1920-as években a Piatnik kártyagyárban elnyerte mai formáját ez a harminchat lapból álló csomag.

Takarítás, tértisztítás

 
 
Ezotéria · ápr. 20.
 
Bali szigetén minden hajnalban ritmikus neszezés hallatszik, mikor minden kunyhóban alig hallható, ütemes söpréssel kezdik a napot. A keleti kultúrákban ősidők óta tudják, hogy a harmonikus élet záloga a tiszta, rendezett, fölösleges holmiktól mentes környezetben gyökerezik, mert csak itt tud akadálytalanul áramolni az életerő, a csí. Itt az idő, hogy a nyugati kultúrában is elengedjük az anyagi dolgokhoz való görcsös ragaszkodást és megtisztuljunk a testi, lelki, szellemi lomoktól.

Akhilleusz

 
 
Jóslás · ápr. 19.
 
A mitológiában az isteneket többek között az különbözteti meg az embertől, hogy ők halhatatlanok, míg az ember élete múlandó. A klasszikus forgatókönyv szerint, mi emberek irigyeljük tőlük az örök életet, de korántsem biztos, hogy az istenek nem irigylik tőlünk a halált.

Sugarak, fények, Sokaisi

 
 
Ezotéria · ápr. 18.
 
A reiki elveinek továbbgondolása a szeretetről és a gyógyításról a sokaisi. Új megközelítésben ez a tanítás is arra késztet bennünket, hogy fejlesszük önmagunkat, elfogadjuk saját személyiségünket, tudatosabban éljünk. Ez elvezet az önbizalom növekedéséhez és a sikeresebb élethez.

A szűz gyermek szemérmes felnőtt?

 
 
Jóslás · ápr. 17.
 
Ellentétben az Oroszlán gyermekkel, a Szűznek kevesebb az önbizalma. Elővigyázatos, óvatos és kevésbé vállalja fel a közszereplést. Mozgáskészsége és intellektusa nagyon jól fejlett, úgyhogy valószínűleg korán fog járni és beszélni.

Akik hittek a sugallatoknak

 
 
Jóslás · ápr. 16.
 
Három rendkívüli nő életét vizsgáljuk meg. Egyetlen dologra tették fel az életüket, amelyet szó szerint tűzön vízen keresztül is vittek. Hittek a sugallataiknak, a jövendöléseknek.
1

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
8 különleges állat jelentése az álmainkban
Amennyiben álmunkban állatot látunk az szinte biztosan jelent valamit, ezért érdemes reggelente gyorsan feljegyezni valahová, hogy mivel is álmodtunk, majd később megkeresni jelentését....
131047 megtekintés
Francia kártyajóslás kezdőknek - a lapok jelentése
Legyél saját magad jósa! Bevezetünk abba minként is jósolhatsz magadnak egy pakli francia kártyával, akár otthon a nappalidban. A gyakorlás persze elengedhetetlen, de a kártyák...
112989 megtekintés
A névszám és a születési szám kiszámítása és jelentése
A világon számos vallás hatalmas jelentőséget tulajdonít a neveknek. Vannak például olyan afrikai törzsek ahol úgy tartják, ha megismerik a nevet máris halott ember leszel. A zsidó...
47497 megtekintés
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 51
 
4268
 
 
 
kép 115
 
7079
 
 
kép 59
 
2908
 
 
 
kép 162
 
4759
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei