Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Amit megtanultunk megérteni, attól nem félünk többé.
Marie Curie
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. április 21. 3 hozzászólás
 

A cigánykártya és a cigánykártya jóslás fogalma az 1700-as években jelent meg először nyomtatásban Magyarországon, azóta többször változtak a lapok ábrázolásai. Az 1920-as években a Piatnik kártyagyárban elnyerte mai formáját ez a harminchat lapból álló csomag.

A cigánykártya az 1700-as években jelent meg először nyomtatásban Magyarországon, azóta többször változtak a lapok ábrázolásai. Az 1920-as években a Piatnik kártyagyárban elnyerte mai formáját ez a harminchat lapból álló csomag. Használják kártyajátékokhoz, illetve cigánykártyát igénylő jósláshoz. A kártyavetés, akár az életünk maga, egy folyamat. Energiák cserélődnek, és előbbre viszik az életet.

A cigány hagyományok szerint – és ha energetikai szempontból nézzük, akkor ennek is van értelme – a sorsvetés és a cigánykártya jóslás csak akkor fog működni, állítják, ha a kérdező a számára fontos sorskártya alá pénzt helyez, mert hiszen a pénz is energia. A pénz láthatatlan energiája, mozgásba hozhatja a sorsenergiákat, hiszen minden tudásunk, vagyonunk, bármink, amink csak van, csupán vendég nálunk.

cigánykártya jóslás

A cigányasszonyok kereseti forrása a jóslás volt, a házaknál végzett alkalmi munka mellett. A cigánykártya jóslás természetesen és varázslatos módon történt, a betegek gyógyítása füvekkel, különböző növényi főzetekkel, teákkal. Saját betegeik gyógyításához is gyógynövényeket használtak. Ez a gyógyító tudomány aztán generációról generációra szállt át.

Kártyavetés tudományát a férfiak is tudták. A cigányok egymásnak nem szoktak jósolni, hiszen a családban valaki mindig tudott jósolni, s ezért egymástól pénzt sem kérhettek.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Flowers

febr. 20., 21:41
Nekem már évek , sőt évtized óta segít sok mindenben egy tisztánlátó , jós aranyasszony.( tel:06306860420)  Amit eddig mondott még mindig úgy lett. Mindenféle lelki - testi es szellemi és egyéb problémámat megoldotta. Egy csoda!
 
 
 
 
kossikpeter-zv  kérdésem hogy kell a cigány kártyát kirakni melyik kézzel és hányat balról jobbra és a ház középen itt alulról kell kezdeni 3-lapot majd jobbra, majd a ház fölé 3-lapot és végül balra 3-lapot és ebből már tudom mit kell csinálni végül sorba rakini és egyet minden 4.t arccal felfelé kirakni kérem javítsák k vagy videót küldjenek hogyan kéne vetnem magamnak kártyám van anyám tudta de én viccnek éreztem nem tanultam de sajnos meghalt 1994-n és  amit előre mondott jósolt mind bejött csak a halálom elötti szerencsém nagyobb pénzhez tudni szeretném a jövőnk feleséggel 7 unokával 70-évesen kérem segítsenek bár én fizetni nem tudok de ha nyerek hálám fogható lesz a tőke pénzt szülő pénz na ki mondta hát A MARX MIND A KÉT PÁRT IDEOLÓGUSA MERT NINCS ITT SEM JOBB SEM BAL CSAK EGYIK PÁRT,MÁSIK PÁRT,SŐT VAN TELJESEN MÁSIK PÁRT IS ,KÉREM SEGÍTSENEK HÁTHA VAN SZÍVÜK MÉG JÓSNŐJÜK RÓLAM ÁLMODOTT DE LEVELEMRE SEM VÁLASZOLT MERT NINCS PÉNZEM ÉS  NEM HÍVTAM VÁRTAM DE Ő SE HÍVOTT VAGY EZ IS QUAESTOR   BRÓKER  AMI KINCSTÁR JELENT A QUASTOR RÓMAIAKNÁL TELEFON JÓSLÁS,MIVEL EZ IS LEHET HAZÁRD JÁTÉK A KŐ VAGYONOMMAL EGY JÁTÉK, AMI NINCS, NEM VOLT, NEM IS LESZ SŐT A VARÁZSGÖMBÖM IS MEGMONDTA MÁR EGÉSZSÉG SINCS , CSAK BECSÜLET, DE AZ NEM VÁLTHATÓ SEMMIRE UGYE ?? TISZTELETTEL:: LÁNG VINCE A MAGYAR HANGJA:KOSSIK PÉTER 
 

kossikpeter-zv

ápr. 23., 13:25
nincs  penz nnincs joslas??kik is vagytok?
 
 
 
 

kossikpeter-zv

márc. 28., 18:22
kérdésem hogy kell a cigány kártyát kirakni melyik kézzel és hányat balról jobbra és a ház középen itt alulról kell kezdeni 3-lapot majd jobbra, majd a ház fölé 3-lapot és végül balra 3-lapot és ebből már tudom mit kell csinálni végül sorba rakini és egyet minden 4.t arccal felfelé kirakni kérem javítsák k vagy videót küldjenek hogyan kéne vetnem magamnak kártyám van anyám tudta de én viccnek éreztem nem tanultam de sajnos meghalt 1994-n és  amit előre mondott jósolt mind bejött csak a halálom elötti szerencsém nagyobb pénzhez tudni szeretném a jövőnk feleséggel 7 unokával 70-évesen kérem segítsenek bár én fizetni nem tudok de ha nyerek hálám fogható lesz a tőke pénzt szülő pénz na ki mondta hát A MARX MIND A KÉT PÁRT IDEOLÓGUSA MERT NINCS ITT SEM JOBB SEM BAL CSAK EGYIK PÁRT,MÁSIK PÁRT,SŐT VAN TELJESEN MÁSIK PÁRT IS ,KÉREM SEGÍTSENEK HÁTHA VAN SZÍVÜK MÉG JÓSNŐJÜK RÓLAM ÁLMODOTT DE LEVELEMRE SEM VÁLASZOLT MERT NINCS PÉNZEM ÉS  NEM HÍVTAM VÁRTAM DE Ő SE HÍVOTT VAGY EZ IS QUAESTOR   BRÓKER  AMI KINCSTÁR JELENT A QUASTOR RÓMAIAKNÁL TELEFON JÓSLÁS,MIVEL EZ IS LEHET HAZÁRD JÁTÉK A KŐ VAGYONOMMAL EGY JÁTÉK, AMI NINCS, NEM VOLT, NEM IS LESZ SŐT A VARÁZSGÖMBÖM IS MEGMONDTA MÁR EGÉSZSÉG SINCS , CSAK BECSÜLET, DE AZ NEM VÁLTHATÓ SEMMIRE UGYE ?? TISZTELETTEL:: LÁNG VINCE A MAGYAR HANGJA:KOSSIK PÉTER 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 215
 
2217
 
 
 
kép 91
 
5654
 
 
kép 183
 
3849
 
 
 
Costa Brave
 
2153
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei