Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A belső bátorság nélkülözhetetlen ahhoz, hogy el tudd fogadni a hétköznapok megpróbáltatásait, amelyek minden ember életében előfordulhatnak.
William Clarke
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. június 07. 0 hozzászólás
 

Az Angliában, 1968. március 02-án, Halak jegyben született Daniel Craigről sokan gondolhatják azt, hogy határozatlan és befolyásolható ember. Pedig a Halak Napjegy ellenére, a legmeghatározóbb születési ábrájában a Kos.

Ebben a végtelenül tüzes, akaratos és önfejű jegyben állt több bolygó is születésekor, többek között olyan meghatározóak is, mint a Hold, a Mars és a Szaturnusz. Kifejezetten nehéz ember, hisz, hogy tovább fűszerezték személyiségét az égiek a Vízöntő Merkúrral, Vénusszal valamint az Oroszlán Jupiterrel. Összességében tehát a legmélyebb befolyást a Kos, a Vízöntő és a Halak teszik rá születési ábrája szerint.

A temperamentumos, ingerlékeny Kos

Lobbanékony temperamentum jellemzi, rajong az azonnali izgalmakért, várni egyáltalán nem szeret; kifejezett leszívja az energiáit, ha késik valami az életében. Vele állandóan mozgásban annak az élete, aki a környezetében él; de néha élénk fantáziáját, sem lehet könnyű elviselni. Az érzékenysége miatt ingerlékeny és kiszámíthatatlan: a családja és a barátai kifejezetten indulatos, szeszélyes, instabil és agresszív embernek tartják; amiért gyakran érheti az a vád, hogy nem mások lelki szükségleteivel. Persze tud ő szeretni is, de ez csak akkor látszik, amikor éppen irányítása alatt tartja saját impulzivitásait.

Az idealista és kritikus Vízöntő

Daniel Craig

Rajong saját ötleteiért. Sajnos azonban a lelkesedése sokszor csak a tervezgetésre elég, mert fél belevágni és megvalósítani. Attól azonban egyáltalán nem tart, hogy bárki legyőzheti, rá a verseny és a küzdelem serkentőleg hat. Ugyanígy a szabadság és az eredetiség is, amit, ha sikerül megteremtenie és érvényre juttatnia életében gyors és hatékony lesz. Nyilvánvalóan nagyon idealista, kellemes és érdekes tárgyalópartner, bár gyakran érheti kritika lázadó és forradalmi oldalát. Valóban úgy tűnhet, sokszor okoskodik és ritkán ért egyet bárkivel, akár a legjobb barátai nézeteit is képes megkérdőjelezni, úgy hogy maga sincs tisztában vele, hogy ugyanazt mondja, csakaz ellenkező oldalról megközelítve. Mindezt makacsul és kellemetlen formában!

A finnyás Halak

Mint már korábban említettük a Halak jegyében született, a Vénusza pedig a Vízöntőben van. Így a Halak finom elfogulatlansága és a Vénusz izgalma közötti kontraszt szerelmi életében nagyon erős vonal: mindenkinél körültekintőbben választja meg partnerét – mondhatni nagyon finnyás és válogatós –, mégis hirtelen lesz lángolóan szerelmes, majd rajongása nagyon könnyen csapódhat át kiábrándulásba, vagy egyszerű közönybe. A benne rejlő Vízöntő állandó optimista, míg a Halak nagyon is érzi egy kapcsolat határait. Ezért a következetlenségéért is gyakran érheti kritika, melynek mottóját így lehet legegyszerűbben megfogalmazni: „ma őrülten szeretlek, de a holnap már egy más nap”.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 115
 
7168
 
 
 
kép 47
 
2660
 
 
kép 156
 
3220
 
 
 
kép 205
 
4921
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei