Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Kevés hely marad az észnek, ha az agy tele van előítéletekkel.
Malcolm Hein
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. május 05. 0 hozzászólás
 

Mi nők, olyanok vagyunk, mint a versenyautók: hallatlanul érzékenyek, nagyon nehéz minket irányítani, de ha egyszer lendületbe jövünk, szinte fékezhetetlenek leszünk… Íme néhány tipp, ami segíthet megszépíteni a hétköznapokat.

KOS

Ne hagyja el kezdeményező kedve, szervezzen programot. Egy kirándulást, egy színházat, egy sétát a kivilágított belvárosi estében a kedvesével vagy akár a barátnőjével. De jobb lesz, ha visszafogja temperamentumos lényét. Lassítson, fedezze fel a látványt, az épületek szépségét, érezze meg a virágok illatát. Legyen azonban óvatos, Ön a meleg napokon is hajlamos a megfázásra. Mindig legyen kéznél kiskabát!

Horoszkóp nőnapra 1

BIKA

A nyugodt Bikát rengeteg meglepetés érheti: valaki vagy valakik ki fogják zökkenteni a megszokott harmóniájából. A kapcsolataiban viharfelhők közelednek. Úgy érzi, a családja, a barátja, a kollégái Ön ellen fordultak. Lehet, hogy cserbenhagyja most a higgadtsága? Vigyázzon az indulataival, könnyen cselekedhet meggondolatlanul. Hogy kitől kaphat támogatást, ha a világ összeesküdött Ön ellen? Ha nincs ötlete, hogyan kerülhet vissza a régi kerékvágásba, bátran kérjen segítséget. Aki látja a jövőt, megérzi, melyik a helyes út, mi vezet vissza a meleg hangulatú, kellemes hétköznapokba.

IKREK

Az Ikrek jegyű Hölgyek gyakran izgatottak. Repesve várják a köszöntést, a virágot, az ajándékot. Fantasztikus hangulatban érzik magukat addig a pillanatig, amíg porszem nem kerül a gépezetbe. Egyetlen félreértett szótól azonban mélységes szomorúságba eshetnek. Ma figyeljenek jobban, ne hagyják kizökkenteni magukat a felhőtlen boldogságból. A párkapcsolatban élők szakítsanak időt egy kiadós, akár éjszakába nyúló beszélgetésre.

RÁK

A Rák jegyű Hölgy számára a jelenlegi időszak kitűnő alkalom arra, hogy visszatekintsen a múltjába. Keresgélhet a régi emlékei között, rendezgethet múltbéli ajándékokat, nézegessen régi fotókat. Olyan tárgyakra, képekre fog bukkanni, amik megnevettetik, vagy éppen meghatják. Ha éppen idén nem is kap senkitől ajándékot mostanában, azért ne legyen bánatos. Egy csodás élményt, egy emléket senki sem vehet el Öntől.

OROSZLÁN

Horoszkóp nőnapra 2

Ha idén ez eddig még nem jutott eszébe a nagy rohanásban, a közelgő szabadság ideális arra, hogy megmutassa Önmagát. Ébredjen fel végre exhibicionizmusa! Élje ki szereplési vágyát! Menjen el egy karaoke bárba, hívjon interaktív rádió vagy televízió műsorokat. Énekeljen, táncoljon vagy akár szavalja el egy kedvenc versét családja előtt! Szórakoztassa vicces történetekkel a baráti társaságát! Most biztosan hatalmas sikere lesz, a csillagok állása kedvező, felfedezhetik tehetségét.

SZŰZ

Régóta dédelgetett álma, hogy ismeretlenül megajándékozzon valakit, támogasson rászoruló családokat, éhező gyerekeket. Itt az idő megnyugtatni lelkiismeretét. Kezdjen el végre cselekedni, ne halogasson tovább!  Kezdetnek egy jó helyre küldött SMS is megteszi. Amikor valami jót cselekszik, csodálatos érzés tölti el. Mintha valaki a lelke mélyén azt mondaná, mindig így kellene éreznem magam.

MÉRLEG

Hogy egyensúlyban legyen a mérleg mindkét oldala, azért tenni kell. Bár Önre gyakran mondják, hogy önző, és csak magával foglalkozik, jelenleg éppen érzelmi hőmérője a felrobbanáshoz közelít. Vegye észre végre, hogy túláradó szeretete megfojthatja imádata tárgyát. Gyűlöli a veszekedést, mégis egyre többet kap hajba az Ön által leginkább szeretett személyekkel. Lassan el kell engedni egy kezet, vagy legalábbis a szorító ölelésen lazítani. Ha bizalommal viseltetik a szeretett lény iránt, és engedi levegőhöz jutni, visszaállhat a mérleg egyensúlya.

SKORPIÓ

Elárasztják a kételyek, hiszen elágaznak az utak. Számtalan lehetőség áll Ön előtt. A szakmájában is és a kapcsolatában is egyszerre jelentkeznek a súlyos döntésre váró feladatok. Bármilyen önfejű és erős akaratú tud lenni, most segítségre van szüksége. Legjobb, ha ismeretlentől kapja, hisz vele őszinte lehet. Ha még sosem fordult jóshoz, itt az alkalom. Hívjon fel egy tanácsadót, most minden kérdésére megkaphatja az útbaigazítást.

NYILAS

A Nyilas Hölgyek kiválóan osztják be a háztartáspénzt. Mindenre jut, még a nagyon kevésből is képesek félretenni. Viszont maguktól rettentően sajnálják a kedvességet, a törődést. Még az ajándékba kapott csokor virágról is az első gondolatuk: Vajon mennyibe kerülhetett? Ezt a tulajdonságukat ne hagyják felülkerekedni. Feltétlenül költsenek magukra! Egy új ruha, egy szép ékszer, és legalább három krémes jár Önöknek a cukrászdából. Pokolba a lelkiismeret furdalással!

BAK

Horoszkóp nőnapra 3

Jeleket kap minden pillanatban, de nincs energiája odafigyelni rá, a hangulata óránként változik. Az egyik pillanatban mosolyog, majd minden átmenet nélkül duzzogni kezd. Talán érdemes lenne a saját érzékenységét félretenni, s valami hasznos dologba kezdeni, akár átrendezhetné a lakását. Figyeljen a páros tárgyak elhelyezésére! Aminek ma megtalálja az új helyét, különös jelentőséggel fog bírni későbbi élete során.

VÍZÖNTŐ

Kedves Vízöntő Hölgyem! Buli, buli, buli mindenáron!! Önnek lételeme a függetlenség, úgyhogy ezúttal hagyja ki a férfiakat. Hívja meg az összes barátnőjét, egy hatalmas „csajos” bulin mindenki kibeszélheti minden búját-baját, s most a jegy szülötteinek leginkább erre van szükségük. Újra bebizonyíthatják, milyen jó házigazdák. Főzzenek különleges ételeket, kóstoljanak finom borokat, lazítsanak, ne gondoljanak a mérlegre, elő a süteményekkel!

HALAK

Sokszor előfordul Önnel, hogy nem igazán elégedett magával. Most nem lehet oka panaszra. Mindenki elismeri a munkáját, nemcsak a főnöke, de élete párja is elhalmozza ajándékkal, dicsérettel. A virágcsokrok sem maradnak el. Még egy titkos hódoló is beléphet a képbe. Álljon ellen a kísértésnek, ne kutassa, ki érdeklődik Ön után. Örüljön a pillanatnyi boldog hangulatnak, ne akarja halmozni az élvezeteket, mert a nagy boldogság könnyen átfordulhat nagy szomorúságba.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 53
 
2748
 
 
 
Panama
 
2409
 
 
2012
 
2688
 
 
 
Nyilas
 
3568
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei