Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Az őszinte szeretet olyan – sokszor ki sem mondott – kívánság teljesítésére is képes rábírni az embert, ami kimondottan nehezére esik. Kaposi Kis István
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezoterikus játékok 2012. július 05. 0 hozzászólás
 

Habár sok mindennel tisztában vagyunk a számmisztikával kapcsolatban, nagyon sok olyan dolog is van, amit nem tudunk biztosan, például azt, hogy honnan ered a számmisztika, és pontosan hogyan működik. Azt azonban biztosan tudjuk, hogy működik!

A numerológia vagy más néven számmisztika mint tudjuk a számok okkult tudománya. A számmisztikusok sok éven át kutatnak az eredmények után, s az ügyfél vagy megbízó információi alapján sokszor sikerül olyan tényeket napvilágra hozni, amire nem is gondoltunk volna. Kitünően tükrözi személyiségünk vonásait, jellemzi erős és gyenge oldalainkat, de megmutatja az energiaszintünket is és biztat, hogy akkor tegyünk meg lépéseket, amikor arra a legjobb idő van, amikor biztos, hogy sikerrel fogunk járni. Ha nehézségek várnak, akkor a táblázat segít ezeket a nehézségeket leküzdeni.

A numerológia és annak kialakulása

A számmisztika története elég ködös mostanra. Sok szakértő szerint a számmisztika 15 000 évvel ezelőtt kezdődött a zsidó miszticizmus egyik formájával, a kabbalával. Mások szerint a híres görög filozófus és matematikus,  Pitagorasz foglalkozott először számmisztikával és ő dolgozta ki az alapjait.  Habár ezek a gondolatok romantikusan hangzanak, eddig még senki sem tudott közvetlen kapcsolatot találni a modern numerológia és az ókori görögök vagy zsidók között.
A numerológia modern tanulmányozásának az eredete a XX. század elejére nyúlik vissza, amikor egy Dow Balliett nevű nő számos könyvet írt Amerikában a numerológiáról. Habár Mrs. Balliett azt állítja, hogy Pitagorasznak köszönheti az ötletei kialakulását, nincs bizonyíték arra, hogy Pitagorasz fejlesztette ki azt, amit ma numerológiának hívunk.
Balliettet Florence Campbell, Juno Jordan, Matthew Goodwin és mások követték a számmisztika tanulmányozásában, s a mai napig rengeteg nagy tehetség foglalkozott a dologgal.

Hogyan működik a számmisztika?

A keleti filozófiák szerint a fizikai világ nem valódi, hanem csak egy illúzió. A fizikai világban minden tárgyat a méretével, a formájával, a helyével és az idejével tudjuk megadni. Ezeket az információkat számok formájában adjuk meg. Minden létezőt le tudunk írni számokkal, mert a számok és a matematika adja meg a keretét annak, amire a valóságot épül.

Egyes fizikusok szerint a fizikai világ nem más, mint egy bonyolult hologram. A hologramot úgy hozzák létre, hogy két lézernyalábot bocsátanak egy testre, és az így kialakult interferenciaképet fényérzékeny filmre viszik. Az interferenciakép a víz felszínének a hullámzásához hasonlít, miután köveket dobtak bele.

Az interferenciakép információt hordoz, és ha megfelelő helyről és irányból nézzük, háromdimenziós képet látunk. A hologram egyik legérdekesebb tulajdonsága az, hogy minden darabkája magában hordozza a teljes hologram által tárolt információt. Ha félbe vágjuk a hologramot, akkor is láthatjuk a teljes háromdimenziós képet.

Hogyan kalkulálnak a numerológusok?

A számmisztikában legtöbb esetben a születési nevet és a születés időpontját dolgozzák fel. Ezeket az információkat számokká konvertálják, majd az eredményt úgy kapják, hogy ezeket a számokat behelyettesítik különböző matematikai egyenletekbe, amelyekből aztán kivonják az információt.

A számmisztika és az újjászületés kapcsolata

Korábban már volt szó arról, hogy a numerológia segítségével megtudhatjuk, milyen képességeink és lehetőségeink vannak az életben. Például eredményként ezt kapjuk: a kliens életének a lényege az, hogy megtanuljon felelősségteljes lenni. Mivel a reinkarnáció célja az, hogy a lélek a különböző életekben egymással ellentétes benyomásokat szerezzen, az előző életében ez az ember lehet, hogy csak élvezte az életet, és semmi mást nem csinált. Egy következő életében pedig talán az anyagi javakra fog koncentrálni.

Mindenkinek van sorsszáma! Tudd meg, melyik a tiéd! A sorsszám a számmisztika legelterjedtebb formája. Az az egyjegyű szám, amely a születési dátumból vagy a névből levezethető. Minden számnak szimbolikus jelentősége van, amit jóslás, jövendölés során előszeretettel alkalmaznak a számmisztikusok.

 

 
Gyuri
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 194
 
6987
 
 
 
kép 132
 
2773
 
 
kép 150
 
5558
 
 
 
kép 171
 
4339
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei