Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
8 hozzászólás
 

Matt hozzászólt a(z) A varázsgömb válaszol című cikkhez. április 27.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2013. február 23. 1 hozzászólás
 

Az egyik legrégebbi is legismertebb jóslásokhoz használt eszköz, amit számos anyagból készítenek. Az inga nem tud, hanem csak olvas a tudatalattiból, tehát tükrözi saját tudásunkat, de ismerkedjünk meg egy kicsit most jobban egy személyes tapasztalat alapján is.

Hittem is, nem is, de azért persze ráálltam a próbára. Ő egyszerűen felkötötte a karikagyűrűjét egy cérnára, a kezem fölé tartotta és néhány perc után kijelentette: egy lány és egy fiú biztos lesz... Nevettem akkor rajta, hogy honnan tudja ezt ez a sebtiben összeszerelt inga. Nem az inga tudta. Hanem a tudatalattim.

A legegyszerűbb, s egyszersmint a legrejtélyesebb jóseszköz az emberiség kezében az inga. Bármilyen szimetrikus, kör vagy elipszis alakú kisméretű tárgyból csinálhatunk ingát, amit fel tudunk függeszteni, egy cérnára vagy zsinórra. (Láncra nem ajánlatos, a láncszemek megzavarhatják az inga "munkáját".) Legalkalmasabb a karikagyűrű, de ezoterikus boltokban kapható sok szebbnél szebb kristály, fém, üveg apróság is, melyet kifejezetten ingának árusítanak. Amennyiben az a személy, aki használja az ingát rendelkezik egy kis koncentrálóképességel és önuralommal, bámulatos válaszokat kaphat a feltett kérdéseire. A legelső szabály, hogy nem egy játékszer van a kezünkben. A kérdésnek jól átgondoltnak, és jól megfogalmazottnak kell lennie, nem szabad a jövőt firtatni, inkább döntéshelyzetben lehet tőle segítséget kérni, illetve a tudatalattiban már meglévő tudást lehet vele felszínre hozni. Mindenkinek, aki az ingával komolyan akar foglalkozni saját ingája kell hogy legyen, mert a tárgy átveszi a tulajdonosa bioenergiáit és ha kölcsönadjuk megzavarodik. Mint mindent, az ingázást is gyakorolni kell, egyszerre nem sokáig, mert szellemileg rendkívül fárasztó ez a fajta koncentráció. Az ingánkkal közösen meg kell állapodni az "igen" és a "nem" válaszban. Nem szabad olyan témában ingázni, amelyhez érzelmileg nagyon kötődünk, mert tudatalattink nem lát tisztán a kérdésben. Erre inkább valaki mást kell megkérni, aki a mi felfokozott állapotunktól függetlenül tudja kezelni az eszközt. Azt talán nem kell bővebben kifejteni, miért nem szabad alkohol vagy kábítószer hatása alatt ingázni. Lazult állapotban, nyugodt körülmények között kell hozzá fordulni, különben előfordulhat, hogy nem mozdul meg.

Az inga tudománya a radiesztézia, magyarul a sugárzásérzékelés fogalomkörébe tartozik. Az arra alkalmas ember meg tud érezni olyan sugárzásokat, amelyeket jelenleg egyetlen műszer sem tud kimutatni. Minden tárgy, élőlény, bolygó - így a Föld is -, vízér, barlang stb. sugárzásinformációk tömegét adja folyamatosan magából. Csak értő médium kell hozzá, aki képes meghallani, és dekódolni az üzenetet. A huszadik század előtt, amikor az emberiség még nem a materializmus hamis bűvöletében élt, természetes módon használták eleink a dekódoló eszközöket. A radiesztézia tárgyaival un. varázsvesszővel és ingával mérték ki a megfelelő képességekkel rendelkezők fontos épületek helyét. Az összes nagy ókori kultúra írásos emlékei között találunk leírást vagy rajzot ingát illetve varázsvesszőt használó emberről. Négyezer évvel ezelőtt a Egyiptomban a piramisok helyét, és a Földgolyó másik pontján a Kínai Birodalom fontos épületeit is ingával mérték ki. Még a mágiától rettegő középkorban is használták az ingás helykimérést, hiszen tökéletesen megmutatta hova kell egy vidéken építeni a templomot, sőt, az épületen belül hova kell oltárt emelni, hogy még véletlenül sem legyen Harmann csomó vagy a Curry-háló kereszteződésében. A magyar kultúrában is megjelenik az inga, Attila vezér sátrát - s később temetkezési helyét is - ingával és pálcával mérték ki a sámánok.

Az inga az okkult és a még nem ismert fizikai tudományok határán lévő csodálatos segítőeszköz. Közvetítő a tudat és a tudattalan között, ám működési elvét még nem ismerjük. Talán még nem nőtt fel hozzá az emberiség. De a kezünkben van, használhatjuk, megkérdezhetjük tőle születendő gyermek nemét, hogy jó helyen van e az ágyunk, hogy helyes döntést hoztunk e valamivel kapcsolatban, tárgyak eredetiségére, korára kérdezhetünk, s akár arra is, hogy bizonyos élelmiszerek károsan vagy jótékonyan hatnak a szervezünkre. A radiesztéták szerint az emberek hetven százaléka alkalmas arra, hogy az ingát használja. Ha belekezdünk, tanulmányozzuk alaposan az ingázás tudományát, nézzünk utána a "szabályoknak", és bánjunk az ingánkkal tisztelettel és szeretettel.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Tücsi

márc. 09., 07:47
Sziasztok!Ingatanfolyam érdekel valakit?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
 
kép 532
 
2260
 
 
kép 120
 
4354
 
 
 
kép 129
 
7088
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei