Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A belső bátorság nélkülözhetetlen ahhoz, hogy el tudd fogadni a hétköznapok megpróbáltatásait, amelyek minden ember életében előfordulhatnak.
William Clarke
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Egészség és életmód 2012. május 17. 0 hozzászólás
 

A szépségnek nagy ára van, és sokat kell szenvedni érte. Mondják ezt azok, akik nincsenek kibékülve önmagukkal. Ezzel szemben, aki elégedett azzal, amit a sors adott, nincs szüksége semmi praktikára.

Azt látja a tükörben, amit látni akar. Első lépés tehát a tökéletes szépséggé válás felé, ha kibékülünk önmagunkkal. Na ez a kemény! Ha a tükörbe nézve valamit torznak látunk, fel kell oldani a gátakat. Vegyük például a sokakat érintő elhízást. Az elhízás jelentése, hogy elutasítjuk a szeretetét egy számunkra fontos személynek. De jelenthet túlérzékenységet, védekezést valami vagy valaki ellen.

Már itthon is elérhető és nagyon szép sikereket értek el a hipnózis segítségével. Ha a lelket rendbe tettük - ez a legfontosabb - jöhet a test tisztítása. Itt a lehetőségek tárháza köszönt ránk. A legegyszerűbb mód a gyógyteák fogyasztása. Igen változatos összetételű és ízű teákból választhatunk. Talán a csalántea a legsokoldalúbban felhasználható növény. Szerencsére minden kertben megtalálható. Serkenti az anyagcserét, vizelethajtó hatása van, külsőleg pedig a faggyútermelést szabályozza. Lehet léböjt kúrát tartani, de fontos, hogy csak egészséges ember végezheti, hiszen megterheli a lelket és a testet is. Itt szintén gyógytea keverék fogyasztása ajánlott. Vigyázat: az első három napban megindul a szervezet tisztulása. Ez jelentős fej és izületi fájdalommal járhat. Kiürül a káros salakanyag, megjelennek a pattanások az arcon.

Az egyik leginkább vitatott téma a hydro-colon terápia, azaz a vastagbél-mosás. No, nem a legkellemesebb dolog, de a hatását tekintve mégis az egyik leginkább javasolt kúra. Lényege, hogy a vastagbélbe kb. 40 C fokos vizet vezetnek, cső segítségével. A has masszírozásával, fellazítják a bélben lerakódott salakanyagokat, majd leengedik. A bélmosást kiegészíthetjük különböző diétákkal, igénybe vehetjük az infraszauna jótékony hatását is. Mindezek mellé a kínálatot bővíthetjük masszázzsal Még kevesen használják a masszázst tisztító célzattal, pedig működik. A salakanyag a szervezetünkben mindenhol lerakódik, a masszőr fellazítja a méreganyagokat és segíti a szervezetből való távozását. Ezt mi magunk is megfigyelhetjük, hiszen a vizelet pirosas színűvé válik.

A mozgás fontosságát sokan kiemelték a szépészek közül. Mindenki a maga számára megfelelő mozgást válassza, és fontos, hogy örömmel mozogjon, ne érezze tehernek! A sport okozta siker, még inkább javítja önbizalmunkat.

Beszéljünk a szó hatalmáról is! Amerikai tudósok vizsgálták, hogy a coloradói egyetem legcsúnyább hallgatójának választott lányt folyamatosan dicsérték, segítséget kértek tőle egyszerűbb dolgokban. Társaságba hívták el, mindenki a barátnője akart lenni. Láss csodát, rövid idő elteltével a csúnya lány kivirágzott, a társaság valóban kedvelt tagja lett. Nem más történt, mint a lány bízni kezdett önmagában. Ha azt sulykolom a tudatomba, hogy igenis szép vagyok, azzá válok.

Bár vége van a nyárnak, vége van a fürdőruha szezonnak, de gondoljunk arra, hogy jön a karácsony, szilveszter és meglephetjük magunkat valami újjal, ami a lelkünknek jól esik.

Nemsokára beköszönt a tél, ami sok újat hozhat, ha nyitottak vagyunk rá. Ehhez azonban azzá kell válnunk.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 125
 
3227
 
 
 
kép 538
 
2844
 
 
kép 144
 
3630
 
 
 
kép 106
 
3718
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei