Chat
Online
Chat now
28 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mirjam38 hozzászólt a(z) Hogyan mutatja meg a jövőt az inga? című cikkhez. november 06.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. június 01. 4 hozzászólás
 

Évekkel ezelőtt történt, hogy kedvenc barátném sugárzó arccal elémállt és magyarázni kezdte, hogy ő pedig megmondja a tutit. Gyűrűje segítségével elmondja hány gyerekem lesz, fiúk lesznek-e vagy lányok.

Alapvetően kétkedve fogadtam a hangzatos bejelentést, de azért titkon, egy picikét hittem is benne. Barátnőm a gyűrűt cérnára kötötte, kezém fölé lógatta és pár percnyi töprengés után magabiztosan egy fiút és egy lányt jövendölt. Ma már restellem, de kinevettem a kezdetlegesnek tűnő szerkezetet. Honnan is tudhatná egy ilyen egyszeri inga? Pedig a saját tudatalattim tudta a választ, nem a cérnán lógó gyűrű.

Talán a legegyszerűbb, de mindenképpen az egyik legrejtélyesebb eszköz a jósok kezében az inga. Tulajdonképpen bármilyen elipszis vagy kör alakú tárgy megfelelő erre a célra cérnán lógatva. A legmegfelelőbb a kéznél levő és igen egyszerű karikagyűrű, de a spirituális kiegészítőkkel, és más tárgyakkal kereskedő boltokban rengeteg, nagyon szép inga megvásárolható, legyen az kristály, üveg fém, de akár fa is. Nagyon fontos, hogy ne más ingáját használjuk, hiszen az inga felveszi tulajdonosának rezgéseit és egyéb energiáit és összezavarodik, ha idegen kezekbe kerül. Minden ingatulajdonosnak ki kell alakítania egy válaszrendszert – igen, nem – amely a legmegfelelőbb a használónak és az ingának egyaránt. Fontos, hogy az ingát ne tekintsük játéknak. Használatához sokat kell gyakorolni, jó összpontosítókészség és rengeteg türelem szükséges a megfelelő kezelés elsajátításához. A gyakorlást ne vigyük soha túlzásba egy-egy alkalommal, mert könnyen elfáradhatunk a hatalmas koncentráció miatt. A feltett kérdést rágjuk át többször, mielőtt elnyeri végső formáját és ne a jövőre vonatkozzon, hanem egy eldöntendő élethelyzetre, mert az inga elsősorban ebben tud tanácsot adni. Kerüljük, hogy saját érzelmeinket nagyon megterhelő kérdést tegyünk fel, ilyenkor inkább kérjünk meg erre valaki mást, aki ingázik. Egyáltalán nem mindegy az sem, milyen a lelkiállapotunk, amikor az inga segítségét kérjük. HA feszültek vagyunk vagy idegesek, netán alkoholt vagy egyéb szereket fogyasztottunk, akkor könnyen lehet, hogy ingánk nem mozdul meg.

Az inga a sugárzásérzékelés (radiesztézia) elvén működik. Eszerint olyan sugárzásokat érezhet meg az erre felkészült, alkalmas ember, amit semmilyen műszer sem tud kimutatni. Az ingát az ókorban, de még a középkorban is elsősorban fontos, kultikus, szent helyek kijelölésére alkalmazták. Az inga tudatunk és tudatalattink közt közvetít, de hogy hogyan működik pontosan, azt még nem tudjuk.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Tücsi

aug. 05., 07:34
Sziasztok! Ingás tanfolyam lesz most szombaton a SOTER-ben (nyugati). Szép napokat mindenkinek!
 
 
 
 
noavatar

Tücsi

okt. 02., 20:28
Átküldtem privátban, mert nem tudom mennyire lehet ezt publikálni.
 
 
 
 

Vivien

okt. 02., 18:13
Nagyon izgalmasnak hangzik, láttam hogy esetleg tudnál valami kapcsolatot adni. Meg köszönjném ha provátba beírnád, de ha publikus akkor ide is jöhet végül is :) Köszönöm. Szép estét.
 
 
 
 
noavatar

Tücsi

okt. 02., 13:45
Én végeztem egy tanfolyamot, ahol azt tanultuk, hogy a kezdetben  mindenkinek a tudat alattija mozgatja az ingát. De az ingázás kezdetekor rá kell úgymond, hangolódni Felső Énre, aki szellemi vezetőinkből álló csoport. Vagyis egy hozzánk tartozó felsőbb rendű lényekből álló osztály. Az Ún. ideomotoros mizgás által üzennek. Erről bővebben is lehet olvasni.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!
Abrilla
Abrilla
Képességeimet családi örökségként viszem to...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 410
Elérhető
 
Ibolya
Ibolya
A Baktai Ervin Asztrológiai Intézetben 4 évig ta...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 555
Elérhető
 
Miriam
Miriam
Leginkább gyógyítóként vagyok ismert. Nagyon szeretem...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 366
Elérhető
 
Christian Panthera
Christian Panthera
A nagyközönség egy misztikus showműsorban ismerhetett me...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 303
Távol vagyok!
 
Lona
Lona
Szívesen állok rendelkezésére, ha kíváncsi a ...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 535
Távol vagyok!
 
A hívás díja: 485 Ft/perc

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 
Angyalom hír
febr 02.
 
707 kép
jan 28.
 
694 kép
dec 17.
 
638 kép
dec 30.
 
183 állapota
jan 09.
 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 71
 
2213
 
 
 
kép 111
 
2276
 
 
Bak háttér
 
2313
 
 
 
kép 68
 
1726
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei