Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Az őszinte szeretet olyan – sokszor ki sem mondott – kívánság teljesítésére is képes rábírni az embert, ami kimondottan nehezére esik. Kaposi Kis István
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. június 01. 4 hozzászólás
 

Évekkel ezelőtt történt, hogy kedvenc barátném sugárzó arccal elémállt és magyarázni kezdte, hogy ő pedig megmondja a tutit. Gyűrűje segítségével elmondja hány gyerekem lesz, fiúk lesznek-e vagy lányok.

Alapvetően kétkedve fogadtam a hangzatos bejelentést, de azért titkon, egy picikét hittem is benne. Barátnőm a gyűrűt cérnára kötötte, kezém fölé lógatta és pár percnyi töprengés után magabiztosan egy fiút és egy lányt jövendölt. Ma már restellem, de kinevettem a kezdetlegesnek tűnő szerkezetet. Honnan is tudhatná egy ilyen egyszeri inga? Pedig a saját tudatalattim tudta a választ, nem a cérnán lógó gyűrű.

Talán a legegyszerűbb, de mindenképpen az egyik legrejtélyesebb eszköz a jósok kezében az inga. Tulajdonképpen bármilyen elipszis vagy kör alakú tárgy megfelelő erre a célra cérnán lógatva. A legmegfelelőbb a kéznél levő és igen egyszerű karikagyűrű, de a spirituális kiegészítőkkel, és más tárgyakkal kereskedő boltokban rengeteg, nagyon szép inga megvásárolható, legyen az kristály, üveg fém, de akár fa is. Nagyon fontos, hogy ne más ingáját használjuk, hiszen az inga felveszi tulajdonosának rezgéseit és egyéb energiáit és összezavarodik, ha idegen kezekbe kerül. Minden ingatulajdonosnak ki kell alakítania egy válaszrendszert – igen, nem – amely a legmegfelelőbb a használónak és az ingának egyaránt. Fontos, hogy az ingát ne tekintsük játéknak. Használatához sokat kell gyakorolni, jó összpontosítókészség és rengeteg türelem szükséges a megfelelő kezelés elsajátításához. A gyakorlást ne vigyük soha túlzásba egy-egy alkalommal, mert könnyen elfáradhatunk a hatalmas koncentráció miatt. A feltett kérdést rágjuk át többször, mielőtt elnyeri végső formáját és ne a jövőre vonatkozzon, hanem egy eldöntendő élethelyzetre, mert az inga elsősorban ebben tud tanácsot adni. Kerüljük, hogy saját érzelmeinket nagyon megterhelő kérdést tegyünk fel, ilyenkor inkább kérjünk meg erre valaki mást, aki ingázik. Egyáltalán nem mindegy az sem, milyen a lelkiállapotunk, amikor az inga segítségét kérjük. HA feszültek vagyunk vagy idegesek, netán alkoholt vagy egyéb szereket fogyasztottunk, akkor könnyen lehet, hogy ingánk nem mozdul meg.

Az inga a sugárzásérzékelés (radiesztézia) elvén működik. Eszerint olyan sugárzásokat érezhet meg az erre felkészült, alkalmas ember, amit semmilyen műszer sem tud kimutatni. Az ingát az ókorban, de még a középkorban is elsősorban fontos, kultikus, szent helyek kijelölésére alkalmazták. Az inga tudatunk és tudatalattink közt közvetít, de hogy hogyan működik pontosan, azt még nem tudjuk.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Tücsi

aug. 05., 07:34
Sziasztok! Ingás tanfolyam lesz most szombaton a SOTER-ben (nyugati). Szép napokat mindenkinek!
 
 
 
 
noavatar

Tücsi

okt. 02., 20:28
Átküldtem privátban, mert nem tudom mennyire lehet ezt publikálni.
 
 
 
 

Vivien

okt. 02., 18:13
Nagyon izgalmasnak hangzik, láttam hogy esetleg tudnál valami kapcsolatot adni. Meg köszönjném ha provátba beírnád, de ha publikus akkor ide is jöhet végül is :) Köszönöm. Szép estét.
 
 
 
 
noavatar

Tücsi

okt. 02., 13:45
Én végeztem egy tanfolyamot, ahol azt tanultuk, hogy a kezdetben  mindenkinek a tudat alattija mozgatja az ingát. De az ingázás kezdetekor rá kell úgymond, hangolódni Felső Énre, aki szellemi vezetőinkből álló csoport. Vagyis egy hozzánk tartozó felsőbb rendű lényekből álló osztály. Az Ún. ideomotoros mizgás által üzennek. Erről bővebben is lehet olvasni.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 215
 
2217
 
 
 
kép 100
 
3245
 
 
kép 530
 
2682
 
 
 
kép 83
 
8487
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei