Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A szerelemben nem adhatsz mást, csak magadat, ezért végtelen, s nem kaphatsz mást, csak magadat, ezért felfoghatatlan. SriChinmoy
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. május 01. 1 hozzászólás
 

Pro és kontra sokat lehet olvasni arról, hogy miért érdemes jóshoz fordulni, vagy éppen nem, ha bajban vagyunk, tanácstalanok vagyunk. Tény, hogy még a legjobb jós sem helyettesítheti az orvost, vagy éppen egy bankárt, viszont átsegíthet életünk nehezebb periódusain. Nézzük, mire érdemes odafigyelni, amikor jóst választunk!

Vannak, akik életük minden egyes fontos döntése előtt jós segítségét kérik. Teszik ezt azért, mert egyszer kíváncsiságból bizalmat szavaztak egy embernek, akiben bizony azóta sem csalódtak.

A jósok többsége nem szégyelli bevallani, nem ért mindenhez: a halott látó általában nem vet kártyát, aki pedig a jövőt kutatja, nem vallja magát képzett grafológusnak – és ez így is van rendjén.

Mikor érdemes segítséget kérni?


Sajnos életünk folyamán többször kerülünk olyan helyzetbe, hogy fogalmunk sincs arról, kitől is lenne érdemes segítséget kérni. Szerelmi életünk, vállalkozásunk, barátainkhoz fűződő viszonyunk mindig tartogat meglepetéseket és előfordulhat, hogy olykor a józanész és a szívünk is azt tanácsolja, bátran forduljunk egy jóshoz. Ők ugyanis nem csak kívülről, hanem tisztábban is látják, milyen akadályokba ütközhetünk, mit érdemes elkerülnünk, mit kell tennünk a siker érdekében, illetve azért, hogy boldogok lehessünk. A barátok általában elfogultak, és azért, hogy ne bántsanak meg, azt mondják, amit valójában hallani szeretnénk. Ugyanez nem mondható el a jósokról, hiszen pártatlanok, és az is igaz, hogy nem csak a jót, hanem a kellemetlen dolgokat is megosztják velünk, amit szerintük az élet tartogat számunkra. 

Szerelmi bánatra kötés, mágia


A megbízható jós, bármilyen hihetetlen is, de ódzkodik a szerelmi kötéstől, oldástól, ez ugyanis a mágia része. És ez még akkor is így van, ha fehér mágiáról beszélünk. Természetesen vannak jósok, akik kifejezetten erre specializálódtak, de ezt azért merik vállalni, mert tudásukat, mesterségüket a családban több generáción keresztül fejlesztették. Szerelmi bánat esetén tehát érdemes felkeresni egy cigány jóst, mivel a szerelmi oldás-és kötés tudományát ők sajátították el a leginkább.

Mire figyeljünk, ha jóst választunk?


A hitelességet több minden alátámasztja, nézzük, mire érdemes odafigyelni:

- Egy jós nem érthet mindenhez: a jövőlátó nem grafológus, és fordítva

- Egy jó jós szinte semmit nem kérdez. Nem kíváncsi a vágyainkra, titkainkra, azokkal ő maga is tisztában van, nem a válaszaink alapján rak össze dolgokat.

- Az első találkozás, hívás alkalmával olyan dolgokat mond rólunk, amit kevesen tudhatnak

- Általában tudja, hogy milyen problémával keressük meg őt, mire vagyunk kíváncsiak

- Határozott, nem halandzsázik, ezáltal nem tűnik hiteltelennek

- Mikor nevét említjük, esetleg mások is megbízhatónak mondják, az ezotéria iránt érdeklődő személyek megbízhatónak tartják

- Kialakult vendégköre van, ezáltal nehezebb vele időpontot egyeztetni, mivel igen elfoglalt.

Gábor Lili

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Flowers

febr. 20., 21:40
Nekem már évek , sőt évtized óta segít sok mindenben egy tisztánlátó , jós aranyasszony.( tel:06306860420)  Amit eddig mondott még mindig úgy lett. Mindenféle lelki - testi es szellemi és egyéb problémámat megoldotta. Egy csoda!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 71
 
3083
 
 
 
kép 181
 
3680
 
 
kép 99
 
7140
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei